To je to što me zanima!

Konobarica koja je poslužila Plenkovića i Ursulu: 'Svidjela joj se kava, ostavili su i napojnicu'

Kavom je častio premijer Plenković, koji je iz novčanika izvukao novčanice eura, a von der Leyen je pokazao i hrvatske kovanice i pojasnio joj što koji od simbola na hrvatskim eurima predstavlja...
Vidi originalni članak

Šefica europske Komisije Ursula von der Leyen sastala se jutros s premijerom Andrejem Plenkovićem na graničnom prijelazu Bregana kako bi obilježili ulazak Hrvatske u Schengen.

Nakon sastanka na Bregani, zaputili su se u Zagreb. Prošetali su centrom grada, a zatim i popili kavu na Trgu Bana Josipa Jelačića koju su, simbolično, platili eurima kako bi obilježili ulazak Hrvatske u eurozonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kavom je častio premijer Plenković, koji je iz novčanika izvukao novčanice eura, a von der Leyen je pokazao i hrvatske kovanice i pojasnio joj što koji od simbola na hrvatskim eurima predstavlja.

- Bili su jako prirodni i dragi, ljubazni. Gospođa von der Leyen bila je oduševljena s kavom, kaže da je bila sjajna. Platili su, ostavili su i napojnicu i to je bilo to - ispričala nam je konobarica Mira Evđenić koja je državni i europski vrh poslužila kavom.

POGLEDAJTE VIDEO: VON DER LEYEN I PLENKOVIĆ POPILI KAVU U ZAGREBU

S von der Leyen i Plenkovićem na kavi su bili i guverner HNB-a Boris Vujčić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman te potpredsjednica Komisije Dubravka Šuica.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • urnebes 02.01.2023.

    konobarica je imala sreću da su okolo bile kamere koje bi zabilježile da su zbrisali bez da plate naručeno, "domoljubni" su to, nema lopovluka kojega nisu usavršili, tako i izgubit se a ne platit naručeno.

  • i.hun 02.01.2023.

    Samo se ti hvali. Sada će ti naplatiti porez i na to.

  • marinho88 02.01.2023.

    Obavijestio bih sve polupismene klošare koji ovdje prosipaju pamet tipa "sad smo prodani, sad smo izgubili suverenitet" da ih ovdje u RH nitko prisilno ne drži. Slobodni su odseliti gdje god misle da bi im bilo bolje (zato su im puna usta Irske, Njemačke i sl.) Nije ni meni drago što prelazimo na EUR, ali je razlog mog negodovanja čisti komoditet. Kad se čovjek privikne biti će isto kao i dosad. Trebaš biti žešći idiot ako misliš kako je ulazak u Schengen i eurozonu korak unazad. Pogotovo u kontekstu činjenice da smo primarno turistička destinacija. Neki pojedinci očito ne znaju ništa drugo nego samo lupetati gluposti. Valjda se jedino tada osjećaju bitno i pametno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare