To je to što me zanima!

Kontinentalci u jaknama, a na jugu se još sunčaju i kupaju

U subotu u 14 sati najviša temperatura u Hrvatskoj izmjerena je u Metkoviću, čak 31 stupanj Celzija. Istovremeno, najhladnije je bilo na Medvednici - tek 5,5 stupnjeva Celzija
Vidi originalni članak

Dok je kontinentalnu Hrvatsku, gorje i Slavoniju zahvatilo najavljeno zahlađenje, priobalje i Dalmacija promjenu vremena, čini se, nisu ni osjetili.

POGLEDAJTE GALERIJU

Prema podacima DHMZ-a, u subotu u 14 sati najviša temperatura u Hrvatskoj izmjerena je u Metkoviću koji se grije na 31 stupanj Celzija. Istovremeno, najniža temperatura izmjerena je na Medvednici, točnije na Puntijarki - 'mršavih' 5,5 stupnjeva Celzija. 

Na Rabu je izmjereno ugodnih 27 stupnjeva, Split i Korčula mjere 28, a Makarska 30 stupnjeva Celzija. U Dubrovniku je 28 stupnjeva, taman za boravak na plaži. 

POGLEDAJTE GALERIJU

Nedjelja će ipak biti malo toplija pa nas očekuju temperature do 25 stupnjeva, na Jadranu do 29. U cijeloj zemlji bit će djelomice sunčano, uz umjeren južni i jugozapadni vjetar na kopnu te umjerenu buru na Jadranu. Na sjevernom dijelu Jadrana ipak će zapuhati bura s jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 13, na Jadranu od 18 do 21. 

Početak tjedna donijet će i dalje sunčano vrijeme, ali će biti svježije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sunčanana 22.09.2018.

    More je toplo, plaže prazne, savršeno. Samo me ubi ova sparina.

  • 22.09.2018.

    more je toplo i dalje ,, sutra zadni dan ljeta,,,no biti ce i u 10 mjesecu lijepih dana

  • vidum 22.09.2018.

    I ja sam se jučer kupao u Posedarju kod Svetog Duha. To je bilo tek treći put ove sezone, i sve u zadnjih par dana. More je u onom plićaku doslovno pretoplo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare