To je to što me zanima!

Kontrolor zgrabio putnika i šakom ga udario deset puta

Zagreb: Putnik nije imao kartu pa ga je, kaže svjedokinja, kontrolor napao. U ZET-u pregledavaju snimke video nadzora i čekaju izvješće da vide što je točno bilo
Vidi originalni članak

Kontrolor je u četvrtak ujutro na stanici na zagrebačkim Srednjacima napao putnika koji nije imao kartu, piše Media servis.

Prema riječima svjedokinje kontrolor je zajedno s putnikom koji nije imao kartu izašao iz tramvaja broj 17 te je putnika zgrabio za ovratnik i udario ga šakom deset puta. 

Putnik se pokrio, a ljudi su samo gledali, kaže žena. Dodaje kako je putnik kontroloru dobacio nekoliko ružnih riječi, ali se nije branio od udaraca. U ZET-u su, kažu, upoznati s tim no izuzimaju snimke video nadzora pa će nakon što ih pregledaju i dobe izvješće s terena znati što je točno bilo. Tada će, kažu, ako bude potrebno, poduzeti primjerene mjere.  

Idi na 24sata

Komentari 362

  • SkakavacNa Travi 15.01.2013.

    užas! meni jednom prije par godina kad sam zaboravio uplatiti mjesečnu kartu tek nekoliko dana, uhvatio me je, i tražio 70kn, dao sam mu, pa kasnije me pozvao na pivo!!!!

  • MarioTurk 13.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hablabla 13.01.2013.

    zato ja uvijek imam urednu voz. kartu a kontrole nigdi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare