To je to što me zanima!

Kontrolorka u tramvaju udarila mladića: Policiju nisu pozvali, ali istražuju slučaj zbog snimke

Kako neslužbeno doznajemo, zagrebačku policiju vezano uz događaj u tramvaju nije kontaktirao ni mladić kojega je kondukterka ošamarila, ni nitko od putnika koji su se tom prilikom tamo našli.
Vidi originalni članak

Jutros smo objavili uznemirujuću snimku na kojoj se vidi kontrolorka zagrebačkog tramvaja koja udara mladića. 

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako neslužbeno doznajemo, zagrebačku policiju vezano uz događaj u tramvaju nije kontaktirao ni mladić kojega je kondukterka ošamarila, ni nitko od putnika koji su se tom prilikom tamo našli.

Budući da je snimka javno objavljena, policija će, kao i svaki puta dotad, provesti izvide kako bi utvrdili ima li u događaju elemenata prekršajne ili kaznene odgovornosti.

Podsjetimo, ZET je potvrdio da su upoznati sa slučajem. Ispričavaju se i navode kako će sankcionirati djelatnicu.

PRIJETI JOJ OTKAZ Strašna snimka iz ZG tramvaja: Kontrolorka ošamarila učenika! ZET: Sankcionirat ćemo je

Iz ZET-a su nam poslali priopćenje o cijelom događaju. Prenosimo ga u cijelosti:

Potvrđujemo kako je u srijedu, 8. studenoga u tramvaju linije 5 došlo do incidenta prilikom čega je kontrolorka ZET-a ošamarila putnika mlađe životne dobi. Oštro osuđujemo bilo kakvo odstupanje naših djelatnika od predviđenih profesionalnih i etičkih normi, a posebice ovakvo ponašanje prema putniku koje nema opravdanja neovisno o okolnostima. Putnik koji je napadnut jučer je došao u ZET,  predočio je snimku događaj te su mu djelatnici uputili ispriku u ime tvrtke i naveli kako će poduzeti sve korake kako bi se sankcioniralo ponašanje djelatnice. ZET je također kontaktirao i njegove roditelje te ovim putem još jednom upućujemo ispriku zbog ovog nemilog događaja koji nas je neugodno iznenadio. ZET je promptno pokrenuo stegovni postupak koji može završiti i mjerom izvanrednog otkazivanja ugovora o radu, jer je riječ o teškoj povredi radne obveze.

Ističemo kako su djelatnici ZET-a sukladno pravilnicima, kao i načelima tvrtke, obvezni profesionalno i uljudno se ophoditi prema putnicima. ZET ima nultu stopu toleranciju prema bilo kakvom obliku nasilja, tim više što su i naši djelatnici često žrtve verbalnog ili fizičkog nasilja. Stoga, kao odgovoran poslodavac poduzet ćemo sve mjere kako bi se ovakvo ponašanje najoštrije sankcioniralo te kako bi se slične situacije ubuduće izbjegle.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • sanjchica 10.11.2023.

    ooo nista novo. da je meni to napravila, strgala bi joj automatski ruku. Prije mjesec dana sam i ja imala okrsaj s kretenom od kontrolora jer eto nisam se odmah digla cvikat kartu (jer sam imala i torbu i knjigu i platnenu vrecicu u krilu i jos smo bili u rotoru) i vracajuci se do mene se zadero sta je mala,sta glumis, idi cvikat kartu. I tu sam pukla. Ne bojim se nikoga,pogotovo takvih nadobudnih budala koji misle da su Bog i batina. Unio mi se u lice, svasta mi je izgovorio, bogme nisam ni ja ostala duzna. I jos mu ja lijepo kazem da cu ja zvati policiju ako on nece jer ne moze mi debil govoriti da sam bolesna i slicne gadosti. Mislio je da cu ga se uplasit. Kad nije znao vise sta bi rekao,a ja se sjela i reko ajde,izbaci me van, samo je zasutio i okrenuo se,a ja izasla van. Imam ja jos takvih situacija,ali necu vas vise gnjavit 😂. Cast izuzecima,ali ocito je da ZET zaposljava -bez filtera-.

  • blackpanter 10.11.2023.

    Ne vidjeh da je i jedan ZET kontrolor kultiviziran, ženske radnice pogotovo. Bahate, nametljive, degutantne..  Jednom prilikom sam vidjela napad na mladu majku sa djetetom, na izlazu iz tramvaja je primila majku za ruku i nije joj dozvolila da izađe sa malim djetetom iz tramvaja, nije reagirala ni na djetetov plac, muškarac srednjih god je uskočio i stao između njih te su majka i djete izašle u miru, nakon toga je kontrolorka uputila uvrede majci na osobnom nivou, niti malo nije bila profesionalna. 

  • dejo36 10.11.2023.

    U neka bolja vremena ova gospoda bi bila heroj.U ovom novom svijetu, vjerovatno ce dobiti otkaz

Komentiraj...
Vidi sve komentare