To je to što me zanima!

Konvoj od 25 oklopnih vozila vojske SAD-a ušao u Hrvatsku

Konvoj od 25 oklopnih vozila HMMWV iz sastava 173. brigade Oružanih snaga SAD-a ušao je u Hrvatsku na graničnom prijelazu Goričan
Vidi originalni članak

Riječ je o koloni vojnih vozila oružanih snaga SAD-a, koja na proputovanju iz Litve za Italiju prolazi i kroz Hrvatsku, a kojom prilikom je organizirano nekoliko zajedničkih aktivnosti Oružanih snaga RH i SAD-a, uključujući i posjet i noćenje u vojarni u Petrinji, javlja Večernji list.

U petak je planirana zajednička hodna kolona američkih i hrvatskih vozila koja će u 6.30 sati krenuti iz vojarne "Predrag Matanović" u Petrinji prema vojarni "Croatia" u Zagrebu, gdje će doći rutom preko Ranžirnog kolodvora u Buzinu, oko 8.00 sati.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pamtim 30.10.2015.

    Demonstracija nekakve američke moći u Europi.Koji ku..c se nisu po Hrvatskoj vozili 1991, kad smo bili napadnuti,i spriječili rat,nego su nam ta američka go..a nametnula embargo na uvoz oružja.I bili jedna od posljednjih zemalja koja je priznala Hrvatsku.Čak nas je i Rusija,za koju sam mislio da naginje Srbiji,priznala prije ovih bahatih i ratobornih amera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare