To je to što me zanima!

Konzumove police sve praznije: 'Žao mi je radnica i radnika...'

Ostalo je još malo robe na skladištu, a iskreno, žao mi je radnica i radnika jer plašim se da će se sve opet prelomiti preko njihovih leđa, rekao je jedan od naših čitatelja
Vidi originalni članak

Čitatelji su nam poslali fotografije (polu)praznih polica iz Konzumovih trgovina diljem Hrvatske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ostalo je još malo robe na skladištu, a iskreno, žao mi je radnica i radnika jer plašim se da će se sve opet prelomiti preko njihovih leđa - kaže jedan.     

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo su samo neki od komentara čitatelja na trenutnu krizu u Agrokoru:

- Agrokor ste trebali blokirati svaki put kada dobavljaču nije plaćeno u zadanom roku, pa ne bi sada došlo do ovolikog duga prema njima, nego ste dopustili da Todorić radi što hoće, a ostalim građanima odmah ovrha ako ne plate neki račun. Po meni, nije Todorić izravni krivac nego država, odnosno sve vlade koje su mu dopustile ovakav način poslovanja. (lakatinoc)

- Kad sam ja sa svojim obrtom bio u blokadi godinama, između ostalog i zbog Konzuma, nitko me nije žalio. Još su mi rekli u Poreznoj zašto ne pazim s kim poslujem. Gdje su sad svi ti  menadžeri? Jaki samo na jeziku. (sit_lazi)

- Ako imamo tržištno gospodarstvo, onda se država ne bi trebala miješati u ekonomiju. No nije smjela dopustiti da se bilo kojoj tvrtki gleda kroz prste, ma kako moćna i velika bila, jer nitko ne smije biti jači od države. (anto)

- Svi pametnjakovići što se naslađuju nad tuđom nesrećom neka malo bolje razmisle. Ako im propadne Agrokor, izgubit će i oni itekako, kroz devalvaciju kune, kroz proračun manje im bude novca za plaće i penzije. Agrokor veže uz sebe 170.000 zaposlenih. Šteta bi ukupna bila oko 100 milijardi kuna. Koliko moraš biti pametan da se sad raduješ? (nevidščić)

- Sve je počelo onda kad su Kolinda i Plenki prozvali Rusiju (mortadela)

- Kad su male firme i obrti propadali s desecima tisuća zaposlenih, nije bilo zakona” (Kora-Jana-Dar)

- Žao mi radnika, no ako država blokira običnog čovika, mora i Agrokor (trojac)

- Znači li to da će predsjednički izbori biti - Putin ili kolinda?  (Uragan1)

 - Država koja ne može spasiti Imunološki i Brodarski institut kako može spasiti Agrokor? (miro)

....

 

Idi na 24sata

Komentari 487

  • IvanaKĐ 03.04.2017.

    Haloooo...gdje je sad UDRUGA BLOKIRANIH...sad je pravo vrijeme za tužbu prema državi za nejednakost I ko zna što bi im se još moglo prišiti!! Pobjeda građana je osigurana...I sadašnja I prošla vlada pogodovala je samo Todoriću, a najskuplje je platio mali građanin.

  • ISTINITE_PRIČE 01.04.2017.

    Strašno!!! Nema više Jaffa keksa u duplom pakiranju!!!!! Joooooooooooooooj!!! Nestao i sav K-Plus kikiriki!!!! Propast svijeta!!! Hajmo novinari - što je slijedeće? Todorić hranio jelene u svom lovištu sa šleperima punim mrkve...?

  • gilty 01.04.2017.

    jesu uhvatili koga jer najlakše je tako , uzeti tuđe ;)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare