To je to što me zanima!

Korak u život: 'Bez stipendije i njihove pomoći ne bih uspjela'

Najavljujući humanitarnu predstavu Labuđe jezero u zagrebačkom HNK, Dražen Mavrić iz Rotary kluba pozvao je sve da pomognu djeci koja nemaju mogućnosti kao i ostali
Vidi originalni članak

Stipendiju sam primala tri akademske godine i iskreno mogu reći da ne bih uspjela bez njihove pomoći, rekla je Lucija Ivanjko, stipendistica Korak u život,  na današnjoj najavi humanitarne predstave Labuđe jezero u Hrvatskom narodnom kazalištu 12. studenog.

Predstavu su uz Luciju najavili i predsjednik Rotary kluba Zagreb Dražen Mavrić, intendantica HNK Dubravka Vrgoč i ravnatelj baleta HNK Leonard Jakovina. 

- Sve je započelo prošle godine dolaskom Prljavog kazališta kada smo prepoznali međusobnu suradnju između HNK i Rotary kluba gdje nastojimo pomoći mladim ljudima započeti svoj život - rekla je Vrgoč. Gledatelji će moći uživati u nastupu vrhunskih glumaca pod vodstvom svjetski poznatog redatelja Vladimira Malahova kako je najavio Jakovina. 

- Dođite svi i na taj način pomognite djeci koja nemaju iste mogućnosti kao i ostali - zaključio je Mavrić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • purgerica prva 31.10.2017.

    Masonske sluge!

  • 2 x general 31.10.2017.

    eto, meni sin nije mogao dobiti stipendiju grada zagreba ( 100 kuna mjesećno ) jer je bio preglup i sa osvojenih 65 bodova od mogućih 60 zbog socijalnog statusa matan miki je odlučio da je ništ koristi. onda je s istim rezultatima primljen na prestižni američki fakultet s punom stipendijom ( 55000 dolara godišnje x 4 godine) a nisu ga pitali tko mu je tata i mama. kada je to postavio kao pitanje u gradskom uredu za obrazovanje ilica 25 bio je izbačen iz kancelarije ( kao dečko 17-to godišnjak ) s konstatacijom da svaki naš srednjoškolac može upisati prestižan fakultet u americi ali neće!!!!! čak i za idiota previše, s pitanjem što ta ženska uopće radi i zna u tom uredu?? vjerojatno je iz bosanske hercegovine!! zato djeco - bješte van što prije i spašavajte se, samo rad, poštenje i ne laži su uspjeh!!

  • škver 31.10.2017.

    Popis tko je sve dobio stipendiju pa ćete naći i djecu ministara (pravu sirotinju)! Toliko o humanitarnom ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare