To je to što me zanima!

Korisnici Doma iz Splita ipak ne mogu u hotel, idu u bolnicu

Korisnici će imati na raspolaganju cjelokupnu njegu i skrb osoblja bolnice za medicinsku rehabilitaciju Biokovka, pa je Stožer civilne zaštite donio odluku da ipak budu tamo
Vidi originalni članak

Dio korisnika Doma za starije i nemoćne u Splitu, koji su trebali biti u smješteni u hotelu Zagreb na Duilovu ipak će biti smješteni u bolnicu Biokovka.

Obzirom da će korisnici imati na raspolaganju cjelokupnu njegu i skrb osoblja bolnice za medicinsku rehabilitaciju Bikovoka, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije donio je odluku da se dio korisnika Doma za starije i nemoćne Split tijekom današnjeg dana premjesti u specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Biokovka. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije premještanja u Biokovku svim korisnicima Doma biti će uzeti brisevi koji će biti poslani na uzorkovanje.

Na području Splitsko-dalmatinske županije još je 14 osoba pozitivno na koronavirus i to iz Splita 7, Makarske 1, Omiša 1, Solina 1, Vrgorca 2, Otoka 1 i Segeta 1. Među novooboljelima nema zdravstvenih djelatnika dok je među novooboljelima 7 osoba iz samoizolacije. 

VIDEO: URLA DOK KRŠI ZAKON Župnik sa Sirobuje proklinje: 'Neka vas đava nosi, masoni!'

85 osoba je hospitalizirano, 8 osoba se nalazi na respiratoru i to 4 iz Splitsko-dalmatinske županije, 1 iz Dubrovačko-neretvanske, 1 iz Šibensko-kninske i 1 iz Zadarske županije. 108 zdravstvenih djelatnika se nalazi u samoizolaciji. U karanteni hotela Zagreb nalazi se 22 osobe; od čega 7 stranih državljana.

Na današnji da ukupno je u splitskoj županiji 327 osoba zaraženo korona virusom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare