To je to što me zanima!

Korona u Remetincu: Zabranili su sve posjete zatvorenicima

Desetak oboljelih od korone u Remetincu dovelo je do postroženja zdravstvenih mjera te zatvorenici neće moći primati posjete
Vidi originalni članak

Prema protokolu zaprimanja, osoba lišena slobode koja dolazi u Zatvor u Zagrebu zaprima se i smješta u sobu za izolaciju dok se ne utvrdi je li  pozitivna na Covid- 19. Ako nije, premješta se u drugi dio zatvora.

Je li virus prodru u zatvor preka posjetitelja ili pravosudnih policajaca i drugih zaposlenika nije poznato.

NAJTEŽE U ZATVORSKOJ BOLNICI Zbog prodora korona virusa i zatvorski sustav pred pucanjem

Nakon prodora korone u zatvor u kojem je oko 800 pritvorenika i zatvorenika ponovno su uveli zabranu posjeta. Slično je bilo i lani pa su primjerice od listopada do studenoga 2020. vrijedila posebna uputstva.

Prema njima posjet se iznimno mogao odobriti isključivo po posebnom nalogu upravitelja, a kada je to bilo nužno radi zaštite prava zatvorenika u sudskom postupku ili u drugim nepredvidivim slučajevima (smrt člana obitelji, elementarna nepogoda i slično).

VIRUS U ZATVORU Korona u Remetincu: Kažnjen s 8 dana zatvora pa dobio koronu

Ukoliko je posjet bio odobren, posjetitelj je obavezan potpisati izjavu o nepostojanju zdravstvenih rizika vezanih uz Covid-19.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Trol🐏🐑 08.09.2021.

    Kako to da mi imamo u ovu godinu i pol plandemije 4 puta više slučajeva na 4.000.000 stanovnika, nego Kina na (350x4.000.000) 1.400.000.000

  • NonGMOwomen 08.09.2021.

    Pa bar je lako njih cijepiti...kako to...ili jeste pa ce sad poceti umirati

  • Trešnjevčanka 08.09.2021.

    Pa ni u staracke domove se ne smije. Također zatvorenici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare