To je to što me zanima!

Košarkaši izgubili, šef HDZ-a izbrisao fotografiju s njima

Tomislav Karamarko je na svom Facebook profilu uz poruku podrške objavio fotografiju sebe s košarkašima. Nakon četvrte četvrtine i loše igre, sve je izbrisao
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pravi je ljubitelj košarke pa je prije utakmice s Češkom zaželio reprezentativcima sreću.

Na svom službenom Facebook profilu uz poruku podrške objavio je fotografiju sebe kako sa šest hrvatskih košarkaških reprezentativaca drži loptu.

No čini se da u HDZ-u igraju samo na pobjede. Poruka podrške je stajala na stranici dok se nije vidjelo da je poraz veoma izgledan. Nakon nekoliko negativnih komentara o igri, Karamarko je početkom četvrte četvrtine maknuo fotografiju i cijeli status podrške.

Pitali smo i glasnogovornika HDZ-a zašto je to učinio, ali nismo dobili odgovor.

Objavio novu poruku nakon kritike

Nedugo nakon što je u medijima izašlo kako je šef HDZ-a podršku košarkašima izbrisao, čim je postalo očito da ih čeka poraz, na njegovom Facebook profilu osvanula je nova poruka.

Tko ne zna prihvatiti poraz, pobjedu nije niti zaslužio. 

Mlada je to i perspektivna momčad. Uz uporan rad i trud rast će zajedno, samo im treba dati vremana. Još ćemo se mi radovati i slaviti s njima. Iznad svih, HRVATSKA! - poručio je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 524

  • WAY 15.09.2015.

    ...nema u tome ničeg neobičnog...prosječni hadezejac bi se u slučaju da je HR izgubila rat izjašnjavao Srbinom i bio član šešeljeve, ili neke slične stranke.... grabežljivac je grabežljivac i biološka datost mu nalaže takvo ponašanje....dakle: Ne preoštro suditi Karamarku...

  • etiopijski bilder 15.09.2015.

    To je svima primjer kako se voli i poštuje reprezentacija svoje zemlje, a i pravi primjer kako HDZ još uvijek voli i poštuje svoju zemlju i sve njene građane. Bravo Karamarko.

  • uvijek žedan 14.09.2015.

    Dok se ne maknete od SDP-a i HDZ-a sreće nebu.. Kakva je razlika između dva idiota ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare