To je to što me zanima!

Kosor će odlučiti ostaju li Ivi Sanaderu BMW i čuvari

Iz MUP-a navode kako se završava prosudba o sigurnosti Ive Sanadera, a konačna odluka treba li njemu dalje zaštita je na Vladi Jadranke Kosor
Vidi originalni članak

Ivi Sanaderu u srijedu istječe šest mjeseci tijekom kojih je mogao uživati u povlasticama kao bivši premijer. Ali, on bi u tim povlasticama mogao i dalje uživati. Iz MUP-a navode da se završava prosudba sigurnosti bivšeg premijera, a konačna odluka treba li Sanader dalje zaštitu je na Vladi Jadranke Kosor, piše HRT. Iz MUP-a navode da se mjere zaštite provode najmanje šest mjeseci od prestanka dužnosti. Sanaderova plaća, BMW, vozač i tjelohranitelji porezne obveznike stajali su šest milijuna kuna, bez poreza, dodaje HRT.

ROŠIN: SANADER VIŠE NEĆE JAVNO ISTUPATI

Saborski zastupnik Jerko Rošin razgovarao je s Ivom Sanaderom u ponedjeljak, no Sanader mu nije rekao hoće li aktivirati svoj mandat. Dodao je i da Sanader nema namjeru javno istupati, jer mu je, kaže, stranka najvažnija.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • stara50 07.01.2010.

    njegova 2 i pol dana moja godišnja plaća. sve mu treba uzeti, a ni mirovinu nije zaslužio kad nas je onako ostavio

  • helloo 06.01.2010.

    ja bih BMW ...

  • blonde 06.01.2010.

    sada čemo vidjeti kako to naša Jadranka radi, tj. kako štedi naš novac. Ako će i dalje uživati u pogodnostima, tada harač nije zbog \"prave\" krize, već zbog zgubidana kao što je Sanader...ima ih još takvih. Sramota, za tako malu državicu sa tako puno zla u Vladi, koja bi morala biti dobar primjer svima nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare