To je to što me zanima!

Kosor će uskoro postati baka, ali ne želi o tome razgovarati

Lovro Škopljanac (31), sin bivše premijerke Jadranke Kosor, je dugogodišnju vezu okrunio brakom, a kako doznajemo, njegova životna izabranica čeka dijete
Vidi originalni članak

Lovro Škopljanac (31), sin bivše premijerke Jadranke Kosor, okrunio je dugogodišnju vezu brakom, a kako doznajemo, njegova životna izabranica čeka dijete.

Brak su proslavili prošlog petka u Zagreb eyeu, u neboderu na Trgu bana Josipa Jelačića. Buduća baka i bivša premijerka trenutačno je zaokupljena predizbornim poslovima. Dogovorila je suradnju s Radimirom Čačićem i Reformistima, s kojima izlazi na parlamentarne izbore. Obiteljsko slavlje nije htjela komentirati: “Cijeli svoj politički život protivim se da se privatne stvari dijele s javnosti, odnosno da se obitelj koristi u promotivne svrhe. Tako ni ovoga puta nemam ništa za reći na temu o kojoj me pitate“. 

Dodala je da političari trebaju iznositi jesu li u braku ili ne jer je to potrebno za praćenje njihova imovinskog stanja, primjerice na imovinskim karticama. Za razliku od Kosor, njezin bivši šef Tomislav Karamarko sa svima dijeli rođenje kćeri koja je na svijet došla carskim rezom na Dan neovisnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • lalala 10.10.2015.

    Kada je imao promociju onda je sva sretna podijelila s nama sreću a sada joj je donio status bake pa bi to zadržala za sebe , joj kako smo sujetni ...

  • liliana 10.10.2015.

    Baš nas i ne zanima tvoj privatni život .

  • Zabar 10.10.2015.

    Neka se pazi im mnogo BABOFILA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare