To je to što me zanima!

'Kosor je krenula u destrukciju HDZ-a s novinarima i SDP-om'

Damir Kramarić tvrdi da bivša šefica radi na destrukciji stranke, umjesto da svoje iskustvo i znanje stavi na raspolaganje stranci u pripremama za lokalne izbore
Vidi originalni članak

Šef osječkog HDZ-a Damir Kramarić pozvao je vrh stranke da razmisli o postupcima Jadranke Kosor, za koju tvrdi da je u suradnji s SDP-om krenula u destrukciju HDZ-a. Na konferenciji za medije rekao je da istupi bivše šefice stranke o demokraciji u HDZ-u pokazuju kako neki gubitnici još ne mogu prihvatiti činjenicu da su unutarstranački izbori gotovi. 

Objasnio je da bi Kosor trebala svoje iskustvo i znanje staviti na raspolaganje stranci u pripremama za lokalne izbore. Umjesto toga Kosor je, kako tvrdi Kramarić, s lijevo orijentiranim novinarima i SDP-om krenula u destrukciju HDZ-a na najvišoj razini.

Bivši čelnicu stranke prozvao je i zbog stranačkih sastanaka u Osijeku koji su prema njegovim tvrdnjama snimani, a snimke su onda slane njoj i Vladimiru Šeksu. Naglasio je da osječki HDZ više nije na daljinskom upravljaču Vladimira Šeksa i Jadranke Kosor.  

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Prva Proleterska_1 26.09.2012.

    Bože bože , koje znanje i iskustvo? O čemu vi to ?

  • dahhmal 26.09.2012.

    Kaj se sada čudite ko cigan bijelom kruhu naravno da Jadranka uzvraća udarac, to i nije čudno s obzirom na ponašanje dio HDZa

  • gooc 25.09.2012.

    Ništa od toga dok se stranka ne očisti od stari komunjara.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare