To je to što me zanima!

Kosor kritizirala Pernara, a on je nazvao političkim mrtvacem

Jadranka Kosor je, upitana o Pernarovoj kandidaturi za gradonačelnika Zagreba, rekla kako Ivan Pernar “ne može biti kandidat ni za što.” On joj je uputio oštar odgovor
Vidi originalni članak

Gostujući na N1 televiziji bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je, upitana o Pernarovoj kandidaturi za gradonačelnika Zagreba, rekla kako Ivan Pernar “ne može biti kandidat ni za što.”

- On je jedna pojava koja pokazuje kako birači, razočarani svim i svačim posežu i za nepoznanicama, ali vidimo da je njegovo djelovanje u Saboru isključivo da bi dobio pozornost medija. To mu zasad ide, zahvaljujući i medijima. Ali tu nema nijedne prave ideje. Mislim da kako je njegova politička zvijezda zasjala, tako će se i ugasiti - rekla je Kosor.

Nije dugo trebalo da se oglasi i sam Pernar. On je putem svog Facebook profila poručio da je Kosor 'stari politički mrtvac'.

"Gospođo Kosor, prije nego čovjek dijeli lekcije drugima prvo bi sebe trebao pogledati u ogledalo. Tada bi shvatio svoju političku vrijednost, a u vašem slučaju ona je takva da se više niti ne kandidirate na izborima. Žalosno je kada stari politički mrtvaci omalovažavaju rad mladih ljudi koji žele nešto promijeniti u državi koju ste vi skupa sa svojim kolegama iz HDZ-a upropastili", napisao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Gena Vava 06.12.2016.

    S obzirom na sve čini se da je Pernar ovaj puta dao dobar odgovor...

  • avim 06.12.2016.

    Da Jaci nije Tata Sanader dao u nasljedstvo ono sto je mislio da je njegovo nebi Jace bilo nigdje,ali nebi ni tajo bio u zatvorima i na optuzenickoj klupici.Jaca nemoze preboliti to.

  • kokaza10 05.12.2016.

    Jaca postala besplatni politički komentator. Pa naplati Jaco, nema džabe ni u stare babe! :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare