To je to što me zanima!

Kosor kupila mrkvu na sajmu, povela je ministre kao potporu

Jadranka Kosor službeno je otvorila Međunarodni specijalizirani sajam u društvu Čobankovića, Popijača i Milinovića. Rekla je kako je time pokazala podršku...
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor na otvorenju Međunarodnog specijaliziranog sajma izjavila je kako je ovo vrlo važan korak za hrvatsku ekonomiju, piše Dnevnik.hr.

- U jeku borbe za gospodarski oporavak itekako je važna turistička sezona ispred nas i što veći broj turista koji će posjetiti našu zemlju - rekla je. Dodala je kako će za turiste biti vrlo bitno to što će dovršiti pregovore s EU do kraja lipnja. 

U pratnji Petra Čobankovića, Đure Popijača i Darka Milinovića obišla je štandove i rekla kako je povela ministre sa sobom kako bi pokazala podršku koju daje manifestaciji. Na sajmu se predstavilo 525 izlagača iz 28 zemalja.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 39

  • user_51773 24.03.2011.

    Nek sad tu mrkvu da Cobankovicu da vidi kako moze jesti i nesta osim mesa

  • oštrokondža 24.03.2011.

    Jedva čekam novi dan i novi Jacin biser.Ova nas je uspjela malo trgnuti iz depresije.Sanader mora da nas je puno volio kad nam je podmetnuo ovu Biserku.

  • afrikanac 23.03.2011.

    A na sajmu je imala show sa njenim poznavanjem engleskog jezika. Susrela je na sajmu americkog veleposlanika u HR Mr. Jamesa Foleya i na balkanskom engleskom ga pozdravila: "Velkam tu Kroejsa end velkam to Amerika ... hahaha" ispalila je bjeloglava , a onda : "Sta cemo , moze zastavica jedna hahaha , flag"?? ... Jadan covjek gdje bas da na sivku naleti ... ------------------------------------------- Mislim da bi joj trebalo zabraniti da predstavlja HR u inozemstvu ... U Danskoj je valjala gluposti : "Danski kraljevic Shakespeare" ... a onda " ...obozavam Hamletove drame" ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare