To je to što me zanima!

Kosor na riječkom kampusu otvorila menzu od 57 mil. kuna

Kosor je rekla da će Vlada podržati i izgradnju objekata za studentski smještaj. U županijskom HDZ-u vodila je sastanak nakon raspuštanja dva odbora HDZ-a
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor otvorila je u srijedu na riječkom kampusu na Trsatu studentsku menzu, vrijednu 57 milijuna kuna. 

- Vlada će podržati i izgradnju objekata za studentski smještaj što je sljedeći korak u izgradnji sveučilišnog kampusa - rekla je Kosor.

Nova menza, čiju su izgradnju financirali Vlada, grad Rijeka, županija i Sveučilište, ima 700 mjesta, pizzeriju, kavanu i garažu sa 100 mjesta. 

- Sve smo bliže dovršetku pregovora i ostvarenju cilja ulaska Hrvatske u EU. Mladima će se time otvoriti veće mogućnosti za napredovanje u vidu zapošljavanja i obrazovanja - rekla je Kosor.

Raspuštanje odbora je dokaz da smo jaki

Nakon fakulteta je u prostorijama županijskog HDZ-a vodila zatvoreni sastanak sa županijskim povjerenstvom stranke nakon smjene Garija Cappellija.

- Nacionalno vijeće HDZ-a donijelo je jednoglasnu odluku o raspuštanju županijskih odbora HDZ-a Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske županije. To je još jedan od dokaza da smo odlučni, hrabri i jaki u borbi protiv korupcije i kriminala. Odluka je javna, a o razlozima ne treba govoriti rekla je kratko Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • konjina 13.05.2011.

    otvori si stan dan otvorenih vrata popaljenog od svih hrvata

  • palica 13.05.2011.

    kad vidim Jacu i jop pogotovo ovakvu neku sliku...instiktivno dobijem čir na šupku

  • Medvjed_1 12.05.2011.

    Nekad su se otvarala brodogradilista a zatvarale posljeratne menze a sada se zatvaraju brodogradilista a ponovo otvaraju menze. Ostavite svaku nadu Vi koji hrabro krocite u buducnost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare