To je to što me zanima!

Kosor napravila listu: Odlaze Milinović, Šuker i Biškupić?

Iako se pričalo da će smijeniti još četiri ministra, zbog izborne godine navodno se ipak radi tek o njih troje. Kosor ovime navodno želi ojačati vrh HDZ-a uoči izbora
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor će rekonstrukciju Vlade, koju je najavila još u rujnu, najvjerojatnije obaviti nakon izglasavanja proračuna. Kako piše Večernji list, Kosor će, nakon što izvijesti koalicijske partnere i vrh stranke, dogovoriti promjene u ministarstvu zdravstva, kulture i financija. Zbog izborne godine tako će samo smijeniti Darka Milinovića, Ivana Šukera i Božu Biškupića, iako se pričalo da će smijeniti još četiri ministra. Biškupiću se navodno zamjera 'zamor materijala', jer je on već 7 godina ministar, dok Milinović 'visi' zbog svog intervjua Globusu u kojem je posumnjao u rezultat stranke. Šukeru navodno zamjeraju svjedočenje pred povjerenstvom za Inu. Kosor bi smjenama navodno htjela pomladiti vrh stranke, kako bi išla jača u borbu za novi mandat na sljedećim izborima. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • teodora 23.11.2010.

    Nije ga smijenila kad je osmislio najgluplje i najrestriktivnije zakone u Evropi (pa skoro i u svijetu), kad je uništio bolnice, osim gospićke naravno, kad je uništio u stvari cjelokupno zdravstvo ali će ga smijeniti kad je u pitanju rejting stranke ?!? Pa dobro, sve je dobro što se dobro svrši! Na kraju!

  • Boy X 23.11.2010.

    Jedino rješenje je sve otjerati I postaviti nove mlade školovane kadrove.Ovi sada vode rat između sebe za fotelje

  • konjina 23.11.2010.

    i mi smo napravili listu odite svi u p.m.

Komentiraj...
Vidi sve komentare