To je to što me zanima!

'SDP je ukidao prava branitelja no neću pričati o Milanoviću'

Sigurna sam da će u BiH uzeti u obzir činjenicu da su naše službe utvrdile da Purda nije kriv rekla je Kosor na polaganju kamena temeljca za braniteljske stanove
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor u Podstrani kraj Splita položila je kamen temeljac zgrade sa 16 stanova namijenjenim braniteljskim obiteljima. Šturo je komentirala aktualne događaje.

Na pitanje kako je moguće da samoborska tvrtka DIV kupi splitski škver, nekoliko desetaka puta vredniju tvrtku, rekla je da nije ona ta "koja bi to trebala objašnjavati, to je posao za stručne službe".

Premijerka je pak detaljno komentirala slučaj Tihomira Purde:

- Najvažnije je da su naše institucije utvrdile da branitelj Purda nije kriv. Tu činjenicu uzet će u obzir, sigurna sam, i institucije u BiH - rekla je Kosor.

Premijerkin nastup nije mogao proći ni bez verbalnog okršaja upućenom vođi SDP-a Zoranu MIlanoviću:

- Neću komentirati Milanovića, ali dok je SDP bio na vlasti nisu se poštivali zakoni i braniteljima su se ukidala njihova prava. Branitelji su tada tužili državu i morali smo im isplatiti više od milijardu i pol kuna odšteta na temelju sudskih presuda - rekla je Kosor. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • user_46331 02.02.2011.

    Ako se pomaže braniteljima sve je u redu, ali lažnih branitelja izgleda ima više nego onih koji su sa srcem branili svoju domovinu takvima nebih ništa dala, a oni što su poginuli, da znaju zašto su izgubili živote mislim da bi svašta bilo ili bi od muke još dublje u grob propali.

  • tužni šokac 02.02.2011.

    nemam živaca to gledati slušati

  • mayhem26 01.02.2011.

    A jeste vidjeli koliko mi HDZ-ove utvare podjeliše minusa na komentar?Hehehehehehehe:-)To je još jedna dokaz da sam pogodio tamo gdje ih najviše boli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare