To je to što me zanima!

Kosor: Ponašanje u Dalju je apsolutno neprimjereno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Premijerka Kosor ogorčena je zbog ponašanja Vladimira Šišljagića koji je oduzeo riječ Tomislavu Karamarku koji je trebao održati govor u Dalju
Vidi originalni članak

Kamen temeljac za gradnju 65 stanova za stradalnike Domovinskog rata u ponedjeljak je u Zadru položila premijerka Jadranka Kosor. Investiciju vrijednu oko 26 milijuna kuna financira država. Snjom su u pratnji bili i ministri Božidar Kalmeta, Tomislav Karamarko, Božo Biškupić, Tomislav Ivić i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič. Na prostoru nekadašnje vojarne JNA, domaćin zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić premijerku je pozdravio kao 'predsjednicu Republike Hrvatske'. Jadranka Kosor na to se samo slatko nasmijala.
- Ovo će biti najbolja čestitka ratnim vojnim invalidima, braniteljima i njihovim obiteljima. Isto tako ovo je dokaz da ova Vlada nije zaboravila branitelje - rekla je Kosor. Komentirala je i incident u Dalju gdje je ministru Tomislavu Karamarku riječ oteo Vladimir Šišljagić, koji je smoinicijativno preuzeo mikrofon kako bi govorio na odavanju počasti hrvatskim braniteljima.
- Jučerašnji događaj u Dalju bio je krajnje neprimjeren. Želim reći ono što je vječna činjenica, da se hrvatski branitelji u obrani i oslobađanju domovine nisu borili ni za jednu stranku - rekla je premijerka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • user_47832 02.08.2010.

    Aaaaaa ne volim je vidit!!!!!!!

  • HUMI 02.08.2010.

    Tu je nije bolilo kolino Ko na Kornatima??!! Ah da,tu je morala reći koliko novca je utošeno za taj projekt...Hvali me jeziče ili ću te prigristi... Mogla je otići 3 ulice iznad i posjetiti onog srbina što je iscenira svađu u Podgradini (navodno ga Hrvati napadoše),i predstavija se kao Srpski turist...Napravija je međunarodni incident...Taj Srbin je doša u svoju kuću u tom kvartu,na radu je u Njemačkoj...Mogla ga je pitati kako je!!?? ionako joj triba još malo ulizivanja svima ,pa eto joj prilike..

  • malinoa_1 02.08.2010.

    NITKO nije dao pravo tom Šišljagiću da komemoraciju za poginule iskorist za svoje političke interese,nakon ovakvog čina trebao bi odstupiti sa svih funkcija sram ga bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare