To je to što me zanima!

Kosor: Rebalans proračuna je prvi zadatak nove Vlade

Rebalans proračuna je prvi od poslova koji ćemo pokrenuti, rekla je Jadranka Kosor nakon što joj je predsjednik Mesić dao mandat za sastav Vlade
Vidi originalni članak

Gospođo Kosor, evo uručujem vam dokaz o tome da od sada formirate Vladu sa svim akcijama koje ćete poduzeti, izjavio je predsjednik Stjepan Mesić. Nova mandatarka Jadranka Kosor zahvalila je Sanaderu na povjerenju, te istaknula, da će, čim Sabor potvrdi njenu Vladu, odmah započeti sa važnim poslovima.
- Rebalans proračuna je prvi od poslova koji ćemo pokrenuti, ali mogu vam jamčiti da ćemo ustrajati na pronalaženju novih puteva za izlazak iz krize, jačati gospodarstvo, nastaviti reforme koje smo započeli, te snažno i bez odlaganja boriti se protiv korupcije. Nadam se da ćemo do kraja ove godine naći rješenje za izlazak iz krize vezan uz blokadu ulaska u EU - kratko je rekla Kosor i nasmiješena izašla s Pantovčaka. Prije no što joj je dao mandat za sastavljanje Vlade na temelju dokaza o većini koju ima u Saboru, Mesić je istaknuo kako od Vlade očekuje da će nastaviti voditi jasnu i odlučnu proeuropsku politiku.
- S obzirom na gospodarsku krizu koja je dijelom uvezena, ali i dobrim dijelom domaće proizvodnje, moja je želja da naša država što brže dobije Vladu koja će biti funkcionalna, i koja će znati uhvatiti se u koštac s problemima - rekao je predsjednik Mesić.

>>> HNS: KOSOR NEMA LEGITIMITET ZA NOVU VLADU

Idi na 24sata

Komentari 20

  • god of war 04.07.2009.

    nemojte biti takva govna i pružite joj podršku...svi znte samo jaukat i kukat kako nevalja kako ovo kako ono,ko da je sanader uveo krizu kod nas..ako će te kukat neandertalci glupi,odite bushu zahvalit na svemu ovome,on je glavni krivac zbog svijetske ekonomske krize,pa se nebi ni čudio da je svinjaska gripa za njegov antetnat bila smixana...a koja ste govna bogati da to nemogu vijerovat i vi hrvati?? jeste kad je neka nogometna tekma ili gdje bilo koja naša repka igra,pa je najlakše obuć kockasti dres i pravit se HRVATINA i pravit se hrvat....budite oanakvi kakvi smo bili tokom rata,složni i bratski orijentirani a ne gamad poput sad!

  • ponexp 04.07.2009.

    Želi nastaviti reforme i naći izlaz iz krize bwahahahahaha, rađe nemoj ništa nastavljat boga ti

  • smoker35 04.07.2009.

    rebalans-opet na našim leđima-sebi nećete skinuti povlastice i plaće,otpustiti višak neradnika i sl.-ali mirovinae idu dolje 250 a plaće 550 kn-u 11. mj. na trgu Bana Jelačića,kad sve stane i love nebude za ništa,narod će dići vješala.Fascinantno je do koje mjere ste spremni testirati strpljenje i muku Hrvata lažući im iz dana u dan i zagorčavati im živote.Da se razumijemo,nikom nije u interesu anarhija i skupi prijevremeni izbori-dobili ste već ko zna koju priliku,al poćnite sebe kresati,narodu za primjer

Komentiraj...
Vidi sve komentare