To je to što me zanima!

Kosor sa svitom na Plitvicama: Državni vrh nas jučer nije zvao

Novinari su Kosor pitali zašto Plitvice nije posjetila u subotu kada je počast palom policajcu odao cijeli državni vrh. Odgovorila je da nije dobila pozivnicu za skup
Vidi originalni članak

Predsjednica HDZ-a i potpredsjednica Sabora Jadranka Kosor je u društvu Josipa Đakića, Tomislava Ivića i predstavnika nekoliko braniteljskih udruga u nedjelju položila vijenac i zapalila svijeću poginulom Josipu Joviću povodom 21. godišnjice akcije ''Plitvice''. Novinari su Jadranku Kosor pitali zašto Plitvice nije posjetila u subotu kada je počast palom policajcu odao cijeli državni vrh. Odgovorila je da nije dobila pozivnicu za skup. Istaknula je kako to ni nije važno jer su sada ovdje i jer osjećaju ljudsku potrebu i dužnost da se poklone žrtvi Josipa Jovića. 

- Ovo mjesto na Plitvicama treba biti mjesto gdje ćemo jedni drugima reći da ćemo biti bolji, pametniji i raditi za dobrobit jedine nam Hrvatske - poručila je Kosor. 

Predsjednik Odbora za obranu Tomislav Ivić također se požalio da nije dobio pozivnicu te istaknuo da je to sramota. Kosor nije željela komentirati potez gospićke udruge žena HDZ-a koje su javno iskazale podršku Darku Milinoviću u kandidaturi za predsjednika stranke. Istaknula je kako nije došla na Plitvice da bi komentirala bilo kojeg kandidata već da bi ''iskazala ljubav i poštovanje prema Josipu Joviću i svim drugim hrvatskim braniteljima''. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Marko Vu 02.04.2012.

    Kakva trojka! A Šeks, gdje ste njega izgubili?

  • tatamlata 02.04.2012.

    Joj sram bilo i tebe i ove oko tebe!

  • feba 02.04.2012.

    Pa vjerojatno dobija milo za drago---koliko puta dotična nije zvala ostale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare