To je to što me zanima!

Kosor se zaglavila u liftu, van je izvlačili vatrogasci

Premijerka Jadranka Kosor krenula je jutros u Zračnu luku Zagreb. Izašla je iz svog stana na zagrebačkim Ravnicama i ušla u lift. Lift je stao...
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor u subotu ujutro spuštala se liftom s drugog kata u svojoj zgradi u zagrebačkoj Šeferevoj ulici. Lift je “propao” pa je morala strpljivo čekati spasioce.
- Došli su vatrogasci i što ja znam tko još ne, no kao što vidite, uspješno sam spašena. Kasnio je i avion pa se zato svima ispričavam - rekla je nasmiješena Kosor u Splitu. Zbog pokvarenog lifta kasnila je 15-ak minuta na krštenje putničkog broda Jadran. Kosoričino “kumče” prometovat će na relaciji Split - Supetar - Hvar, a moći će primiti 1500 putnika. Vatrogasci, premijerkini heroji, kažu da svakodnevno pomažu građanima u raznoraznim nevoljama pa im ova ni po čemu nije posebna.
- Dečki su jedva i vidjeli premijerku. Otvorili su lift i otišla je. Uostalom, oni su heroji svaki dan pa ne vidim zbog čega je ovaj slučaj sa zaglavljenim liftom izuzetak - rekao je dežurni zapovjednik JVP-a Zagreb. Iz VG Dizala, tvrtke koja održava dizala u zgradi, kažu da moraju provjeriti zbog čega se nedavno servisirani lift pokvario.
- Prije nekoliko dana servisirali smo dizala u toj zgradi. Dizala su stara pa ima i ovakvih slučajeva. Nismo još ustanovili zašto je propalo dizalo u kojem je bila premijerka. Kasnije smo ga pregledali i stavili u funkciju - rekli su iz VG Dizala.


NA POKLON DOBILA ZVONO DA ZAZVONI ZA POMOĆ
Kosor je na jednodnevnu jadransku turneju povela ministre Kalmetu, Šukera i Popijača. Dobro raspoložena, no u vidnoj žurbi, premijerka je krstila brod imenjak. Jadran će prometovati na relaciji Spli-Supetar-Hvar, a moći će primiti 1500 putnika. Predsjednik uprave Jadrolinije Slavko Lončar kumi je poklonio brodsko zvono i kazao da zazvoni kad joj zatreba pomoć.
 - Ovim ću zvonom svakodnevno zvati članove Vlade angažirane na programu gospodarskog oporavka - obećala je premijerka.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • lorens 29.05.2010.

    Zaglavila je ona više nego što misli!!!!

  • stari mudrac 29.05.2010.

    a možda drobac ne plaća pričuvu, pa su isključili lift.

  • stari mudrac 29.05.2010.

    možda je snimala onu reklamu za dezodorans ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare