To je to što me zanima!

Kosor sindikatima: Neisplata plaća postat će kazneno djelo

Premijerka Kosor se sa sindikatima sastala u Banskim dvorima gdje su raspravljali o dovršavanju započetih projekata vezanih za dovršetak pristupnih pregovora s EU
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor potvrdila je u utorak čelnicima sindikata kako će do 15. srpnja u Sabor poslati izmjene zakona o važnim pitanjima za radnike i sindikate među kojima je stavka da se neisplata plaća tretira kao kazneno djelo, piše tportal. Kosor se sa čelnicima pet sindikata sastala u Banskim dvorima gdje su raspravljali o dovršavanju započetih projekata vezanih za dovršetak pristupnih pregovora s EU. Među projektima je osnivanje radnih sudova i onemogućavanja otvaranja tvrtki poslodavcima koji nisu podmirili dugovanja prema radnicima. Koordinator sindikata Damir Jakuš rekao je kako su na početku sastanka premijerki čestitali na završetku pregovora, ali i dodali kako bi bili sretni da se s istim žarom radi na oporavku hrvatskog gospodarstva. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ZdenkaGrmaca 01.07.2011.

    Kosorice: a što je sa prevarenim i iskorištenim radnim narodom zadnjih 20 godina!!?? Ujeo vuk magare??!!! Tko će od "vladajućih" - kako sami sebe rado titulirate odgovarati za sustavno neuspostavljanje pravne države??!! Ti??!!

  • ljutatrava 29.06.2011.

    TREBAO BI I GLAS ZA KRADEZE BITI KAZNENO DJELO.

  • nailinbrain 29.06.2011.

    Pametno! Tada će biti još više nezaposlenih jer će poslodavac zbog straha od kazne, čim ne isplati plaću, nakon par dana dati otkaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare