To je to što me zanima!

Kosor smjenila Barišića, Branko Bačić ide u Sabor

Šefica HDZ-a kaže da Mladen Barišić ne radi svoj posao od kad je ona predsjednica, a glavni tajnik Branko Bačić. On, pak, odlazi u Ministarstvo mora
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor smijenila je Mladena Barišića s mjesta stranačkog rizničara jer on posao, kaže šefica HDZ-a, i ne radi otkad je ona predsjednica, a Branko Bačić glavni tajnik. Bačić odlazi s pozicije glavnog tajnika u Ministarstvu mora u Sabor. Naglasila je kako nije maknut već je na svoj prijedlog premješten jer ne može istovremeno obavljati dvije funkcije, državnog tajnika u MMPI i glavnog tajnika HDZ-a. Kosor je opet ponovila da joj Hrvoje Vojković nije prijetio, te da očekuje odluku predsjedništva HSLS-a kako bi odlučili hoće li ostati na čelu Croatia osiguranja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Iskrena 25.01.2010.

    NEMAM KOMENTARA ! OVO JE SVE PREVIŠE ZA MENE! ONA ODKADA JE BILA S GOS. PAHOROM KAO DA LEBDI!

  • vanbračna kći 25.01.2010.

    Polako odlazi Smradov kadar, a dolaze opet KRADEZEOVCI samo što je to kadar Šeksov...

  • plavi cvijet 25.01.2010.

    Bogme Vam svima treba punih sedam mjeseci da vidite da on na tom poslu nije imao što raditi. Tko je nadređen za davanje našeg novca čovjeku koji ništa radio? Nitko naravno. Ma, vjerojatno se nešto zamjerio inače ne bi građani ovo ni čuli ni vidjeli, a netko drugi je nagrađen tko se dodvorava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare