To je to što me zanima!

Kosor: Svatko je nevin dok mu sud ne dokaže suprotno

Premijerka je uobičajenim rječnikom u zračnoj luci Pleso komentirala kako će se i dalje zalagati da funkcionira pravna država i nastavlja programe Vlade
Vidi originalni članak

Ustav jamči da smo svi pred zakonom jednaki, vladavinu prava, za što se svi zauzimamo kao i za neovisnost rada institucija, a svatko je nevin dok mu se pravomoćno sudskom presudom ne dokaže suprotno, izjavila je premijerka Kosor komentirajući uhićenje Ive Sanadera.

- Sigurno će u tom smislu funkcionirati sve institucije u Hrvatskoj. Za to se zauzimamo i u tom će se smislu provoditi i svi programi Vlade. Polako, ali sigurno idemo u smjeru glavnih ciljeva i vlade, svih građanki i građana Hrvatske - izjavila je.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nickza24sata 12.12.2010.

    Jaca ne spominje ovog klošara jer joj je maznuo zadnjeg slobodnog advokata, hahha ljudiii, svi u pravnike, bit će posla :) kad sandokan zamaše jezikom ko sabljom, padat će hdzeove glave i najveći problem će im bit nać advokata jer su svi već zauzeti branjenjem nekog iz vlade :)

  • mssuperhik 12.12.2010.

    Jaca je najodvratnija politička figura zadnjih 20 godina na političkoj sceni.........da bi vodila vladu prvo mora riješiti probleme u vlastitoj kući.......žena nije uspjela sačuvati brakove,nezna za oca pa kako onda može uspješno voditi državu!?

  • nefer 12.12.2010.

    to je ona poznata lopovsko -odvjetnička fraza, a koriste i drugu, - bolje osloboditi 1000 krivih (lopova) nego pogriješno osuditi jednoga - .. pa i de facta pravna Država je jedno a Pravedna Država je daleko od toga.. to je tzv. Beda Pravosuđa i Prava kao nauke koje samo sebi služi ( diktat formalnog prava, zastare, nepriznavanje audio i video dokaza, forenzike .. itn..).. međutim u USA već odavno ima i druga izreka, koja važi za veće kešovine: Ako nemaš dokaze za porijeklo novca, novac je ukraden !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare