To je to što me zanima!

Kosor tajnovita, neće reći ništa o susretu s Pahorom

Dogovorili smo se da ni jedan strana ne izlazi s tim, a sve u cilju da dogovori uspiju kako bi se uklonila blokada Hrvatskoj, kazala je J. Kosor
Vidi originalni članak

Pokretanje policijske istrage protiv bivšeg ministra Berislava Rončevića je dokaz da nitko iz HDZ-a i Vlade ne pritišće državna tijela koja rade svoj posao. Vidjeti ćemo što će pokazati istraga. Ja sam protiv toga da se ljudima sudi dok ne budu osuđeni, rekla je u subotu u Slavonskom Brodu premijerka Jadranka Kosor. Kosor nije željela otkriti detalje razgovora sa premijerom Slovenije Borutom Pahorom.
– Dogovorili smo se da ni jedan strana ne izlazi s tim, a sve u cilju da dogovori uspiju kako bi se uklonila blokada Hrvatskoj na putu u EU. Očekujem da će u rujnu sve biti poznato - rekla je Kosor. Također je kazala kako ne misli da je zakon o kriznom porezu protuustavan, te je dodala da predsjednik Mesić ima pravo podnositi tužbe na sve zakone ako to želi.
  - Neka svatko radi svoj posao. Predsjednik svoj, Ustavni sud neka radi svoje, a Vlada radi svoje, jer Vlada nastoji učiniti sve da svi u Hrvatskoj imaju i dalje i mirovine i plaće - dodala je Kosor.
Premijerka je kratki boravak u Slavonskom Brodu iskoristila je da uruči 14 ključeva stanova obiteljima ranjenih i poginulih branitelja u Domovinskom ratu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • VoyagerOne 02.08.2009.

    Postoje samo dva objašnjenja. Prvo je da se (po običaju) nisu ništa dogovorili. A drugo, ono vjerojatnije, je da nas je prodala - tako nešto me od nje ne bi uopće iznenadilo. Prodala je naše živote i dostojanstvo, pa mogla bi i ono malo što nam je ostalo. Kad sve ide u 3PM neka ide do kraja. SUZANA, IMAJ MALO OBRAZA I PRIZNAJ ŠTO SI POKLONILA SLOVENCIMA!

  • kitina 02.08.2009.

    Ta hdz-eovska kurvetina bi mogla lako dati (u tajnosti) jedan dio hrvatske za koju smo ginuli, samo da se uguzi europi i slovencima......

  • blackwolf 02.08.2009.

    Boji se priznati da su izgubili teritorij, da je popustila slovencima. Zna što bi se desilo kad bi javnost saznala i ljudi vidjeli koliko je nesposobna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare