To je to što me zanima!

'Kosor tvrdi da je na križnom putu, a tamo su samo nevini'

Odvjetnik Anto Nobilo je u vijestima 24sataTV kazao kako će se vladajućem HDZ-u morati blokirati računi i imovina kako bi se nadoknadila nastala milijunska šteta
Vidi originalni članak

Gost u vijestima 24sataTV bio je Anto Nobilo, odvjetnik Damira Polančeca. Nobilo se osvrnuo na današnju konferenciju za novinare u HDZ-u, koju je nazvao lošom.

- Kosor tvrdi da je na križnom putu, ali na tom putu može biti samo pravednik, samo onaj tko je nevin. Ona negira sve ono što se utvrđivalo istragom te sada traži krivca u drugima - rekao je Nobilo.

Dodaje kako su u vladajućoj stranci nije ništa promijenilo. Ističe da je bilo volje da se obračuna sa kriminalom da bi se onda trebala formirati komisija koja bi utvrdila tko je odgovoran za aferu crnih fondova. 

- Sud časti stranke radio je pak sve kada su u pitanju bili Polančec, Sanader i blagajnica stranke - zaključio je odvjetnik. 

Nobilo je istaknuo kako afera Fimi medija oslikava način upravljanja i rad koji se nikako ne smije ponoviti.

- Fimi medija bit će proces desetljeća. U roku od 10 dana će HDZ biti optužen i to je dobra vijest za Hrvatsku. Sudskim procesom utvrdit će se sve činjenice i pokazati se tko je kriv. Ako HDZ bude na sudu tek ćemo tada moći reći da smo svi jednaki - kazao je Nobilo.

Komentirao je i blokadu računa HDZ-a:

- Zasigurno će im uz račune morati blokirati i imovinu jer sredstva na računima sigurno nisu dostatna da se pokrije šteta - zaključio je Polančecov odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • vox populi 28.10.2011.

    Ma tko je nobilo da se njemu daje medijska pozornost ,nobilo,mesić,pusić sve to nešto poznato smrdi ..

  • zagi87 28.10.2011.

    Znao sam ja još 90tih da će bosanci i hdz uništiti hrvatsku

  • marshal-tito 28.10.2011.

    Vide lisice da se bliži kraj HDZu pa je počelo pregrupiravanje u druge redove

Komentiraj...
Vidi sve komentare