To je to što me zanima!

Kosor za 'djecu leptire' dala broš, Josipović dao kravatu

Humanitarnoj akciji čiji će prihodi ići Društvu oboljelih od bulozne epidermolize, priključili su se naši političari, sportaši, glumci, pjevač i mnogi drugi...
Vidi originalni članak

Haljine naših poznatih glumica, pjevačica, kao i hrvatskih modnih dizajnera koje će se prodavati na web aukciji, ali i na buvljaku u subotu u Muzeju za umjetnost i obrt  u srijedu su predstavljene u prostorijama društva Debre, društvu oboljelih od bulozne epidermolize. Sav prihod će ići Debri . 

Svoje stvari već su donirali Branka Krstulović, Tony Cetinski, Blanka Vlašić koja je donirala svoje sprinterice sa svjetskog prvenstva, Jelena Rozga, Žanamari Lalić, Ela Dvornik i mnogi drugi. Predsjednik Ivo Josipović ovoj akciji donirao je svoju omiljenu kravatu, a premijerka Jadranka Kosor je za ovu prigodu donirala jedan od svojih broševa, ovaj put u obliku srca. 

- Nadam se da će nam ova aukcija i buvljak pomoći skupiti novac kako bismo i dalje mogli pomagati djeci i njihovim obiteljima jer njima je najbitnija pomoć oko smještaja, informacija kamo ići i kome, pomoći im da usprkos bolesti uspiju voditi normalan život - rekla je Vlasta Zmazek, predsjednica društva. 

Debra, društvo oboljelih od bulozne epidermolize postoji već 15 godina i brine o oboljelima od te bolesti i njihovim obiteljima. Oboljele od te bolesti naziva se i ''djeca leptiri'' jer imaju kožu krhku i ranjivu poput leptirovog krila, a običan dodir nanosi im bol. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Camil_1 19.05.2011.

    Nesebično svaka čast, jeste se rasuli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare