To je to što me zanima!

Kosor: Za kolaps u gradu Zagrebu odgovoran je SDP

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedini kandidat za šefa zagrebačkog ogranka HDZ-a je Gordan jandroković. Kosor je rekla da će ga podržati ako želi postati gradonačelnik
Vidi originalni članak

SDP je odgovoran za kolaps i Varšavsku, a Milan Bandić bio je u toj stranci, rekla je Jadranka Kosor na izbornoj skupštini zagrebačke organizacije HDZ-a. Na pitanje novinara što misli o Milanu Bandiću kao sinonimu za korupciju, rekla je kako je borba protiv korupcije borba do posljednjeg daha, i to bez obzira je li ta osoba član neke stranke i bez obzira na njegovo ime i prezime.
- O tome hoće li Milan Bandić biti gradonačelnik Zagreba odlučit će građani, a HDZ se žestoko priprema za izbore - rekla je Kosor na izbornoj skupštini gdje je Gordan Jandroković bio jedini kandidat za predsjednika zagrebačkog ogranka HDZ-a. On je u svom govoru naglasio da će zatražiti prijevremene izbore i za gradonačelnika i za Skupštinu Zagreba jer je SDP, smatra, jednako odgovoran za stanje u kojem se grad nalazi. Njegov program za poboljšanje života u Zagrebu uključuje izgradnju i modernizaciju Zračne luke, izgradnju kongresnog centra, projekt nove željezničke pruge, restrukturiranje Zagrebačkog holdinga, smanjenje broja nezaposlenih, smanjenjen komunalnih davanja u industriji i kućanstivima...
- Posebno ću se zauzeti za oživljavnaje ideje o podizanju spomenika Franji Tuđmanu, ali i mjesta u Gradu na kojem će strani državljani odati počast žrtvi koju smo kao država i narod podnijeli u ostvarenju svoje neovisnosti - rekao je Jandroković kojemu je premijerka na skupštini dala punu podršku.
- Podržat ću ga jednog dana i za gradonačelnika Zagreba - rekla je Kosor i sve članove pozvala na rad. Podršku HDZ-u došao je dati i Darko Vuletić iz HSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • manky 07.07.2010.

    a tko je odgovoran za kolaps u državi?Vjerojatno isto SDP,kako te nije sramota

  • TITTO 07.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • aurora73 07.07.2010.

    Koka, ako je SDP kriv za stanje u Zagrebu onda je HDZ kriv za stanje u Hrvatskoj ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare