To je to što me zanima!

Kosor: Zoran Milanović je kukavica i nema jasan stav

Premijerka smatra da ljudima treba točno reći o čemu se radi, a to je da se provode teške mjere kako bi se pokrenulo gospodarstvo u zemlji
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor odgovorila je na kritike šefa SDP-a na račun njenog programa gospodarskog oporavka nazvavši ih kukavičlukom. Kaže da Zoran Milanović nema jasan stav što se tiče programa jer je u početku govorio da su mjere loše, zatim da su prepisane od SDP-a, da bi na kraju odlučio vratiti porezne olakšice koje Vlada ukida kada sam dođe na vlast.
- Kukavičluk je reći da ćeš se te mjere vratiti samo ako gospodin Milanović dođe na vlast- rekla je Kosor i dodala da ljudima treba točno reći o čemu se radi, a to je da se provode teške mjere kako bi se pokrenulo gospodarstvo, prenosi tportal. Smatra da se SDP treba priključiti i podržati plan te pohvaliti bar jednu mjeru. Žalosno je, kaže, što je Milanoviću glavna primjedba na program to što su ga pisali stručnjaci. Takve programe ne mogu pisati nestručnjaci, zaključila je premijerka.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nemam pojma 26.04.2010.

    samo nemoj opet reč kriza u svijetu jer mi se od toga više riga, nakrali ste se, pootvarali sebi radna mijesta, i sad nema ko da vas hrani kad svi biže vanka

  • exon valdez 26.04.2010.

    On je politički kalkulant koji izgovara isključivo ono što javnost očekuje čuti čak i kad se to protivi zdravoj logici.Striktno prati bilo javnosti i u skladu s tim istupa.Na duge staze gubitnička strategija.A ključ uspjeha je upravo u jednostavnosti i iskrenom odnosu koji narod nepogrešivo prepoznaje.

  • stari mudrac 26.04.2010.

    Je vratila stan ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare