To je to što me zanima!

Kosovski premijer Hashim Thaci u posjetu Crnoj Gori

Crna Gora je priznala neovisnost Kosova 9. listopada 2008. i od tada, bez obzira na žestoke reakcije službenog Beograda, države razvijaju dobre i prijateljske odnose
Vidi originalni članak

Kosovski ministar vanjskih poslova Hashim Thaci u posjetu je Crnoj Gori. On je prvi visoki kosovski dužnosnik u posjetu Podgorici, javlja HRT. 

Crna Gora je priznala neovisnost Kosova 9. listopada 2008. godine i od tada, bez obzira na žestoke reakcije službenog Beograda i njegovih satelitskih stranaka u Podgorici, te dvije susjedne države razvijaju dobre i prijateljske odnose, kao i dobru suradnju u regionalnim okvirima. 

Crnogorska vlada je s Kosovom uspostavila diplomatske odnose 10. siječnja 2010., a tek 31. svibnja 2012. donijela odluku o otvaranju svog veleposlanstva u Prištini. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Sava_1 17.01.2015.

    Tako je RS Krajina i Hrvatska pa da se medjusobno posecuju u Knini i Zagrebu, a da Dodik prima Imetbegovica ka premijera '' Bosne '' u Republici Srpskoj. Kada Hrvati podrzavaju cepanje tudje terirorije onda bi morali i d podrze RSK i RS. Jednostavno zbog reciprociteta. Jelte, to je demokratski.

  • gladijator 17.01.2015.

    Svatko imalo pametan zna, da nije bilo Albanaca, ne bi Crna Gora bila svoja država. Zanima me za koga su izbjegli Srbi sa Kosova, Romi i njihove stranke glasale, kad se odlučivalo o Crnogorskoj slobodi, da bi oni sad bili ti koji će odlučivati tko će doći u Crnu Goru, a tko neće?!

  • kolac91 16.01.2015.

    Da ne zaborave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare