To je to što me zanima!

Kovačević izlazi iz Remetinca: Ukinuli su mu istražni zatvor

Nakon što je u utorak pušten poduzetnik Ivan Širić, iz pritvora u srijedu izlazi i Dragan Kovačević koji se u pritvoru našao u nastavku afere Janaf
Vidi originalni članak

Ispitan je zadnji svjedok i sa suda je poslano rješenje o ukidanju istražnog zatvora tako da bivši direktor Janafa Dragan Kovačević uskoro izlazi iz Remetinca.

Iz zatvora je u sklopu afere Janaf jučer pušten poduzetnik Ivan Širić, a uz Kovačevića je u pritvoru još bio i Vlado Zorić, bivši direktor sigurnosti.

Ranije je iz pritvora pušten i Edo Seifried. 

AFERA JANAF Kovačević ostaje u Remetincu, moraju ispitati osam svjedoka

Inače, u četvrtak istječe i 20-dnevni pritvor koji im je određen 20. svibnja.

Kovačevića u istrazi sumnjiče da je za mito u vidu stanova u Ban centru u Zagrebu i na splitskom Žnjanu, Alfa Romea Giuliette za njegovu kćer i najam Lexusa za njegova sina, u ukupnoj vrijednosti od 2,8 milijuna kuna, sredio da Janaf daje poslove na informatizaciji i digitalizaciji tvrtki Cefis njegova prijatelja Ivana Širića.

AFERA JANAF Što se Draganu Kovačeviću dogodilo u sobi za ispitivanje i zašto se to jutro nije slomio?

Tvrtka je zauzvrat kupila stanove, kojima se koristio Kovačević, i auto te plaćala najam Lexusa. Osim Kovačevića i Širića, drugom istragom obuhvaćeni su i direktor u Janafu Vlado Zorić te Edo Seifried, član uprave tvrtke M.G.S. Grupe. Sva četvorica i dalje su u istražnom zatvoru kako ne bi mogli utjecati na svjedoke.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • batinaduga 26.05.2021.

    Pozvati će Zokija i ekipu na ostatke hrane izRemetinca.Da se ne baci.

  • lolita 29 26.05.2021.

    ovo je definitivno najodurnija drzava na planeti!

  • sasa66 26.05.2021.

    I tako ostali milijoni a zaglibio na sve ukupno 3 mjeseca sam u pritvoru, cak nije imao cimera. Taman van na festu kako popustaju mjere moze opet “otvorit” klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare