To je to što me zanima!

Krah Coninga: Dugovi su veći od imovine, ništa od nagodbe

Fina je odbila zahtjev tvrtke supruge Radimira Čačića za predstečajnom nagodbom i sada joj prijeti stečaj. Može je još samo spasiti ministar financija Slavko Linić
Vidi originalni članak

Finino Nagodbeno vijeće u utorak je odbilo zahtjev varaždinskog Coninga za privremenu zaštitu od ovrhe i naplate osiguranja. To bi značilo da je sudbina poslovnog carstva bivšeg potpredsjednika Vlade Radimira Čačića, sada u rukama ministra financija Slavka Linića.

Naime, vjerovnici će sada moći prisilno naplatiti potraživanja što bi tvrtku  supruge Radimira Čačića moglo odvesti u stečaj i likvidaciju tvrtke, piše Večernji list. Smatra se da se Coningovi dugovi neće moći sanirati ulaskom vjerovnika u strukturu tvrtke. 

Na odluku o stečaju i likvidaciji Coning ima mogućnost žalbe, a o njoj odlučuje  - Ministarstvo financija. 

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • DavorMilaković 01.02.2013.

    sad vidimo sposobnost vlade kad neznaju vditi svoju firmu kak če državu

  • IvanHanuljak 31.01.2013.

    eto odgoora na pitanje zasto nam je premijer zadnjih par dana u čileu.jednostavno,čovjek nezna sta da kaže na sve ovo pa mu se ni neide doma

  • SANJASanja 31.01.2013.

    nisu oni krivi, MI smo ih birali jer od veče zla izabrali smo ono malo manje zlo, dok god budemo birali te us...ne stranke bit če tako. Kad budemo birali čovjeka koji je završio neki fakultet ili struku onda se možda možemo nečemu nadati!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare