To je to što me zanima!

Kraj suda praćkom gađao psa i izazvao opću paniku

ČUDAN PREOKRET: Milan H. (39) promašio je psa i pogodio staklo Općinskog suda u Zagrebu. Metalna kuglica skoro je pogodila odvjetnike
Vidi originalni članak

Milan H. (39) u policiju se javio oko 15 sati nakon što je pročitao medijske napise o pucnjavi na Općinskom sudu u Zagrebu u Vukovarskoj ulici. Naime, on je oko 9 sati praćkom i metalnom kuglicom promjera 1 cm gađao crnog psa lutalicu. Promašio je i pogodio automobil odvjetnice Mirjane Helenbrandt ispred zgrade Općinskog suda u Zagrebu u Vukovarskoj ulici. Kuglica se odbila, razbila staklo u južnom djelu zgrade i prozujala kraj glave odvjetnika Deana Bogdanovića i Željka Baranovića koji su stajali na stepenicama i razgovarali.
U prvi tren nagađalo se i o mogućem atentatu i zalutalom metku, prije nego je 'misterija' riješena.  Bogdanoviću su prije nekoliko dana probušene gume na autu, a vodi i nekoliko velikih sudskih procesa, pa se zabrinuo da je možda on bio meta 'napada'.
- U šoku sam. Izvana je pucano, a ja sam upravo tada stajao na stepenicama. Mislim da su počinitelji pucali u nekoga, a meni je metak prošao kraj ušiju. Razgovarao sam sa kolegom koji se spuštao stepenicama. Netko me mogao pogoditi jer sam bio statična meta, rekao je odvjetnik Baranović nakon 'napada'.
Odvjetnica Mirjana Helenbrandt vidjela je štetu tek oko 11.20 sati.
- Mislim da mi auto nije namjerno propucan. Metak se jednostavno odbio, rekla je odvjetnica.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • gmolak 18.01.2008.

    E a kak bi bilo da ja tebe debilu gađam pračkom.Čovjek od toliko godina nema pametnijeg posla nego gađat pse lutalice.Šta ne gađa isto tako beskućnike..... I ostavi se jadnih životinja!

  • zara22 18.01.2008.

    pračka-- he he :))

  • zelenožuti 18.01.2008.

    a MIlan je srpsko ime?

Komentiraj...
Vidi sve komentare