To je to što me zanima!

Krajem veljače će odlučiti hoće li Jagodu vratiti ocu

Sud je sazvao ročište za 26. veljače. Na sud će biti pozvani mjerodavni iz Centra za socijalnu skrb, obitelj djevojčice (9) te eventulani svjedoci
Vidi originalni članak

Općinski građanski sud primio je zahtjev Centra za socijalnu da se oduzmu prava roditeljima da žive s Jagodom (9). Sud je sazvao ročište za 26. veljače. Na sud će biti pozvani mjerodavni iz Centra za socijalnu skrb, obitelj djevojčice te eventulani svjedoci. Prema pisanju Večernjeg lista otac djevojčice nije bio s njom nasamo ili tražio da se vrati kući otkako je Jagoda kod udomitelja. Tužiteljstvo je prema navodima iz pisama djevojčice provjeravalo i je li brat zlostavljan. Od srpnja 2006. do srpnja 2009. godine roditelji i on bili su pod stalnim nadzorom Centra za socijalnu skrb. U izvješću Centra za socijalnu skrb pisalo je kako nisu naišli na elemente zapuštanja, zanemarivanja i zlostavljanja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • konjica 11.02.2010.

    Neka udba kao nekada hitno odradi nesretan slučaj sa tragičnom posljedicom za monstruma,krivca za nesreću ako ga pronađu lako se pošalje u švicu na školovanje kao i onoga ubojicu iz Makarske.....

  • marin.0202 10.02.2010.

    Sve majke Hrvatske ako volite svoju djecu , idite i blokirajte sve granice u Hrvatskoj da se vidi kakvo je nase pravosudje u svijetu.Paralizirajte drzavu jer ako netko primjeni silu na zene onda nije dostojan Hrvatske domovnice a kamoli da se zove Hrvatom.

  • plavi cvijet 10.02.2010.

    Vražje pravosuđe, da li ste vi uopće mogli pročitati pismo curice do kraja? Ja nisam. Da li će ili neće? Odlučite se za dijete, a ne protiv djeteta, pratite odrastanje malog brata, a dužni ste pratiti i udomitelje. Udomiteljima sve hvale osobno od mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare