To je to što me zanima!

Krajnje jednostavno: Ubacite novac, a uređaj vam izbaci jaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Varaždin je dobio prvi jajomat, koji je ujedno i prvi u cijeloj Hrvatskoj. Na tu je ideju došao prizvođač jaja Zvonko Šincek iz Gonjeg Vratna na temelju iskustva iz Austrije
Vidi originalni članak

U Varaždinu je otvoren prvi jajomat u Hrvatskoj. Na tu je ideju došao prizvođač jaja Zvonko Šincek iz Gonjeg Vratna na temelju iskustva iz Austrije, a u realizaciji mu je pomogla Varaždinska županija. 

Kupci sad mogu na najjednostavniji način kupiti jaja ubacivanjem novca u uređaj.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 26.03.2014.

    Ne kužim poantu. Ako mi treba kruh mlijeko pa ajde neka i jaja. Kruh i mlijeko ću kupiti u npr Konzumu - preskočiti jaja i ići ih kupovati na jajomat??? Ovo u dućanu ću kupiti karticom a za jajomat trebam sitni keš. Ne! To sigurno neću napraviti - osim ako će jaja u jajomatu biti 50% jeftinija.

  • Adisibila 25.03.2014.

    I ja funkcioniram na isti način, ubaciš novac i izbacim dva jaja. Apgrejdana verzija

  • 1 podravec 25.03.2014.

    Svaka čast na odluci tog jajostvoritelja.Sad je dobro dok je poček kredita,al dok dođe rata pa mjestovina pa porezi e onda jao i kuku lele.Nije on kriv što su ga najebali torbari na to jer svi oni imaju provizije od toga,žalosno što nam struka i ministarsva nadležna za proizvodnju hrane nikako ne rade svoj posao jer šta on treba prodavat jaja ,on ima da proizvodi a ove bitange po ministarstvima trebaju vodit računa da se sve proizvedeno i rasporedi po državi i proda,a ne što samo podobnima daju odobrenja za uvoz a domaća proizvodnja trpi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare