To je to što me zanima!

Kralj otišao na put, sa sobom je uzeo čak 460 tona prtljage

Salman bin Abdulaziz, kralj Saudijske Arabije, putuje po Aziji. Među njegovom prtljagom su Mercedes i posebne stepenice po kojima silazi iz zrakoplova. Osim službenih posjeta, kralj će malo i odmarati
Vidi originalni članak

Salman bin Abdulaziz (82), kralj Saudijske Arabije, je otišao u posjet Indoneziji. Sa sobom je, piše Sky News, ponio 460 tona prtljage. Kralje je krenuo na turu po Aziji, a prati ga 1500 ljudi. Službenim zrakoplovom stigao je u Jakartu.

U Jakartu je stiglo još nekoliko zrakoplova s kraljevom svitom i opremom. Među prtljagom su i Mercedes limuzina i posebne stepenice i lift kojima kralj silazi iz zrakoplova. Posjet Salmana bin Abdulaziz Indoneziji je prvi posjet člana te kraljevske obitelji toj zemlji u 47 godina.

U zračnoj luci dočekao ga je predsjednik Joko Widodo, a uz cestu su stajale tisuće ljudi koje su pozdravljale kralja. Indonezija u Saudijska Arabija bi u tri dana trebale potpisati 10 sporazuma tijekom kraljeva službenog posjeta. Sljedećih šest dana kralj će provesti na odmoru na Baliju. Kralj Salman je već posjetio Maleziju, a posjetit će i Brunej, Japan, Kinu i Maldive. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Hiroo_Onoda 05.03.2017.

    Bolje da si umjesto avina nabavi nosač aviona. Valjda bi mu tada sve stalo.

  • liliana 04.03.2017.

    A da ovaj primi migrante,ima dovoljno love da ih prehrane,zašto idu u Eu,dobro Trump kaže.

  • bcelija 04.03.2017.

    Bojim se da nije nešto zaboravio?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare