To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta za Božić si poklanja skupi mlažnjak

Britanska kraljica smatra da nije u redu da ona nema privatni avion iako vlada već 50 godina. Nedavno se požalila da joj je plaća preniska...
Vidi originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta potrošit će 62,8 milijuna kuna kako bi kupila svoj prvi privatni avion nakon 50 godina vladavine. Navodno ju je odmah krenula planirati gdje će sjediti njeni psi - velški corgiji. Naručila je da planovi za njen avion budu gotovi do Božića kada će odabrati najbolji dizajn. Dosad je koristila avione britanske vlade na svojim putovanjima, piše Sun. Prije nekoiko dana kraljica se požalila da ima premalu plaću. Kraljičini pomoćnici objasnili su da 20 milijuna eura nije dostatno za pokrivanje sve većih troškova, od onih za hranu i gorivo do održavanja palače. Kraljica traži da je se oslobodi plaćanja PDV-a jer ga ne plaća ni vlada. Nalazi se na 12. mjestu Forbsove liste najbogatijih vladara svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • balun 27.09.2008.

    A pa nemojte ako , da nije bilo njenih predaka koji su kolonizirali pola svijeta i dovukli svo opljačkano zlato iz Afrike i Indije na otok , Englezi bi danas bili malo razvijeniji od Hrvatske. Dignite joj plaću i kupite joj Airbus 380 , grjehota da baba i njeni peseki pate !

  • angel7 27.09.2008.

    placa joj je mala???? LoL. sta sve necu dozivit!

  • 25sat 27.09.2008.

    Nigdje kraja ovim britanskim perverzijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare