To je to što me zanima!

'Kraljica' Instagrama i Kremlja žestoko udara po vođi Putinu

Atraktivna Lisa Peskova (18) ne libi se javno napasti moćnog Vladimira Putina, iako njezin otac Dmitrij Peskov radi kao glasnogovornik ruskog predsjednika
Vidi originalni članak

Atraktivna Lisa Peskova (18) ne libi se javno napasti moćnog Vladimira Putina, iako njezin otac Dmitrij Peskov radi kao glasnogovornik ruskog predsjednika. Dajući izjavu za postaju Rain TV napala je ruske zakone, životni standard i obrazovni sustav, ali se obrušila i na Putinovu zabranu istospolnih brakova.

- Nemam ništa protiv homoseksualnih parova. Ne možemo znati u kakvim je prilikama netko odrastao. Podržavam svačije pravo na osobni izbor - kazala je.

'Rusija je dobra samo za bogataše'

Lisa, koja govori pet svjetskih jezika i ima cijelu hordu obožavatelja na Instagramu, tvrdi da je Rusija dobra zemlja jedino za imućne obitelji poput njene, javlja Daily Mail.

- Europa je mnogo bolje mjesto za život tzv. običnih ljudi. Jako mi se sviđa mentalitet mojih europskih prijatelja, njihov stav prema životu. Osjećam se bolje u takvom okruženju, no to ne znači da ne volim i Rusiju - kaže bogata nasljednica, koja je već nekoliko puta kritizirala Putina.

Ne krije nezadovoljstvo ni ruskim obrazovnim sustavom.

- Rusko školstvo je pravi pakao. Nisam jedina koja smatra da se obrazovni sustav mora hitno mijenjati - dodaje.

Ne obazire se na Putinove zabrane

Lisa je u kolovozu ljetovala u Turskoj iako je Putin uveo zabranu putovanja u tu zemlju za sve Ruse nakon što su turski vojni avioni prošlog prosinca srušili ruski borbeni avion blizu granice sa Sirijom.

Lisa je na Instagramu objavila fotografiju s odmora i poručila: "Pozdrav Turska. Nedostajala si mi. Ova zemlja je otvorena za Ruse".

"Turska je moja domovina isto kao i Rusija. Nedavni tužni događaji nisu promijenili moj stav. Žalosna sam što je cijela ova situacija negativno utjevala na državljane Rusije i Turske", dodala je.

Peskov je bio tajnik u ruskom veleposlanstvu u Ankari, pa je Lisa dio svog djetinjstava provela u Turskoj.

'Nisam pripadnica zlatne mladeži'

Iako 'princeza Kremlja' redovno objavljuje fotografije iz Pariza, Moskve, Antalije na svom Instagram profilu, tvrdi kako ne pripada zlatnoj ruskoj mladeži, nasljednicima novopečenih bogataša.

Peskov je lani razbjesnio Ruse nakon što se u javnosti pojavio noseći 396.000 funta vrijedan sat, no Lisa kaže da to što joj je otac glasnogovornik Kremlja ne znači da i ona uživa u luksuzu.

- Svi misle da imam vozače i skupu odjeću jer je moj otac Peskov, ali nije tako. Nosim skupu odjeću jedino kad je posudim od mame. Moje sunčane naočale koštaju tri eura i sama sam ih kupila - kaže Lisa.

Njezina majka Ekatarina živi u Parizu s Lisinom braćom, nakon što se razvela od Dmitrija. On se pak u kolovozu oženio za olimpijsku prvakinju u klizanju, Tatijanu Navku (41).

Bliska s ocem

Iako je Dmitrij inzistirao na tome da Lisa studira u Rusiji, ona se ipak odlučila za fakultet u Parizu. Unatoč razmiricama, Lisa tvrdi da imaju blizak odnos.

- Svaki slobodan trenutak tata provodi sa mnom. Odemo ponekad u kino, a vrlo rijetko posjećujemo restorane - kaže.

Horde obožavatelja na Instagramu

Zgodna tinejdžerka voli pokazivati svoje isklesano tijelo na Instagramu. Ipak kaže da nije uvijek tako izgledala, već se dugo borila s viškom kilograma.

-  Mama je stavljala pred ogledalo i govorila mi: 'Pogledaj se, debela si" Pogledaj taj trbuh, pogledaj te butine". No onda sam pala pod tatin utjecaj, a on redovno ide u teretanu - objašnjava.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Mucica_Bucica 19.10.2016.

    Ne znam zašto, ali svaku glupaču koja se tako prči i pametuje na fejsu imam nevjerojatnu volju šamarati... možda je problem u meni... ne znam.

  • ritabeluga 19.10.2016.

    putovanja, ljetovanja, jahte sve sama platila...svaka čast....

  • anal_bleaching 19.10.2016.

    Postdiplomski ce nastaviti u gulagu

Komentiraj...
Vidi sve komentare