To je to što me zanima!

Krašić: Pritvorili vlasnika doma strave, Miju Penića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlasnik ilegalnog doma za nemoćne Plava kuća u Krašiću i bivši kuhar doma u Brezovici u pritvoru je u Remetincu zbog sklapanja sumnjivih ugovora
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Jastrebarskom krajem prošlog tjedna podiglo je optužni prijedlog protiv Mije Penića. Bivšega kuhara Caritasova doma u Brezovici i vlasnika ilegalnog doma za nemoćne Plava kuća u Krašiću istražuju zbog sklapanja sumnjivih ugovora o doživotnom uzdržavanju s više ljudi i pružanja tih usluga za treće strane. Zbog toga je Odvjetništvo i zatražilo njegovo pritvaranje, piše Večernji list. Njegov dom prošli je tjedan posjetila inspekcija Ministarstva zdravstva, koje ga je ranije već dvaput zatvaralo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mercedes 16.12.2008.

    pa ja nemogu virovat da ovakav jedan bolesnik ka staje ovaj Mijo,zajebaje cilu vladu i oni mu nemogu nista.......pa stvarno kako se nezapitate gospodo JESMO LI MI STVARNO NESPOSOBNI I GLUPI ? a i bas nas zanima koliko ce taj bolesnik ostat u pritvoru ili hoce li nasa vlada, policija itd.itd....uopce naci dokaze da ga optuze za zlostavljanja......jos kad on izade to ce on njih tuzit za nanesene dusevne boli !!!!!!!!!!!!!!!!

  • vinine 16.12.2008.

    jad na kojeg ne treba trošit tipkovnicu

  • darko72 16.12.2008.

    Bilo je i vrijeme da se tom monstrumu stane na kraj!Zbilja je pretjerao,no još gore je da država ništa do sada nije poduzela. Zato,IDEMO DALJE-ZNA SE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare