To je to što me zanima!

Krave blokirale autocestu: Nisu se htjele maknuti policajcima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz zagrebačke policije potvrdili su nam kako se prikolica s kravama prevrnula na autocesti A1 kod Desinca, iz smjera Zagreba. Iz prikolice su ispale dvije krave koje je policija micala s ceste
Vidi originalni članak

Normalno smo se vozili autocestom kad je auto ispred nas naglo stao. Nije nam bilo jasno što se događa. Onda smo vidjeli dvije krave kako lagano šeću cestom. Policija ih je pokušala maknuti sa strane. Bile su dvije krave, jedna je bila poslušna i odmah se maknula na nasip i gledala promet. Drugu je policajka morala dozivati da se makne sa strane, ispričala nam je čitateljica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka policija zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći u kojoj se prevrnula prikolica s kravama u utorak oko 17.30 sati na autocesti A1 kod Desinca. Policija je trenutno na terenu i utvrđuju se okolnosti ove nesreće.

- Pa nekih pola sata smo se sigurno micali metar po metar jer je ta jedna krava bila neposlušna i nije se htjela odmah maknuti s ceste, rekla nam je čitateljica. 

Iz HAK-a javljaju kako mole korisnike za dodatan oprez zbog krava koje su uočene na autocesti A1 između 19. i 20. kilometra u smjeru Dubrovnika.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • cvisic 03.04.2019.

    znači miču se ostalima al policajcima ne... pa njih bi trebalo u sabor pod hitno

  • davor80 03.04.2019.

    krava kriva 100%,nije upalila zmigavac a skreće.....

  • mrTrobec 03.04.2019.

    Hoće li ih Silvek Degen braniti na sudu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare