To je to što me zanima!

Kr(č)kali su se ispod mosta: Naprijed naši, sve se praši...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pune plaže pod krčkim mostom nisu omele uspaljeni par da se ‘poigra’ na palubi. Ljepšoj polovici para noge su “više nebo gledale nego što su brodom hodale”
Vidi originalni članak

Snimio čitatelj

Pristojno su se udaljili 100 metara od plaža, no nedovoljno daleko da ne bismo vidjeli kako se zadovoljavaju. Plaže su bile pune djece i odraslih, a oni su se, vjerojatno uvjereni da ih nitko ne vidi, prepustili strastima, svjedoči naš čitatelj o neobuzdanu paru podno krčkog mosta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedjeljno poslijepodne ovaj je nepoznati par iskoristio za dvostruko usidravanje. Čitatelj koji je snimio fotografiju dodaje kako ne zna je li netko od njih došao gliserom, a drugi koćom ili jedan brod s drugim nema veze, ali je par 15 minuta bio “vezan”. Koća mnogo dulje. Ljepšoj polovici ovog para noge su to popodne “više nebo gledale nego što su brodom hodale”. Za kupače vrijeme je stalo na 15 minuta. Sve su oči bile su uprte u nage ljubavnike. Promatrali su kako muškarac revno radi te je, kažu, čas bio gore, čas dolje. Unatoč padu temperatura, par je užario atmosferu.

- Nakon vrhunca nastavili su se sunčati i kupati, praveći se da se ništa nije dogodilo - dodaje naš čitatelj. Ovakve sirove strasti na javnom mjestu kažnjavaju se s 5000 kuna . Ovaj par ipak je uspio nekažnjeno uživati, barem za sada.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 257

  • Marica30_1 30.07.2015.

    Svi vi dole pricate gluposti,ista situacija je bila proslog tjedna na Rabu na rajskoj plazi,koja je bila krcata djecom i to 2 dana za redom,ni ja ni moja djeca nismo dosli na more gledat pornice,svi koji imaju dijecu znaju o cemu pricam

  • izzzy 30.07.2015.

    grozno.. odvratno... pokvareno.. kako ga nije sram snimat ljude bez njihove dozvole.... garant po noći visi s balkona zgrada i zaviruje ljudima u spavaće sobe...

  • larissa12 30.07.2015.

    a kaj buš...koća je stala...a nije ni znala...haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare