To je to što me zanima!

Kreće obnova pet zagrebačkih tržnica, Dolac već u kolovozu

Gradonačelnik Bandić najavio obnovu pet zagrebačkih tržnica: Dolac, Branimirac, Kvatrić, Trešnjevka i Utrine. Postavit će se novi štandovi, suncobrani i instalacije
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je u petak obnovu pet zagrebačkih tržnica, počevši od Dolca. Obnovit će se i Branimirac, Kvatrić, Trešnjevka i UtrinePostavit će se novi štandovi, kišobrani, instalacije, a Bandić je najavio i smanjivanje najma.

Natječaj za obnovu tržnica trebao bi se raspisati uskoro te bi plan obnove, na kojem radi Društvo arhitekata Zagreb, trebao biti dostavljen Gradskoj skupštini do kraja godine. 

Tržnice Zagreb u minusu od sedam milijuna kuna

Tržnice Zagreb su u minusu od sedam milijuna kuna u čemu su veliku ulogu odigrali konkurentni veliki centri. Bandić smatra da će obnovom, ali i rješavanjem 30% viška zaposlenih staviti tržnice u ravnopravan položaj s mega trgovinama.

Direktorica Tržnica Zdenka Palac najavila je uređivanje donje plohe tržnice Dolac, postavljanje nadstrešnice, novi dizajn suncobrana te klimatizaciju zatvorenih prostora, i to već u kolovozu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.06.2014.

    Za to grad ima novaca (nadogradnja) ali nema za kanalizaciju, struju, vodu i ceste (baza).

  • shamec 16.06.2014.

    A tržnica Dubrava će i dalje ostati leglo švercera cigareta,nadograđenih kioska,proširenih terasa,štandova na prolazima i parkiranja na pločniku i zebri..

Komentiraj...
Vidi sve komentare