To je to što me zanima!

Krenuo motorom na put po Europi promovirati Daruvar

Bence će motorom proći Sloveniju, Austriju, Švicarsku, Njemačku, Francusku, Belgiju, Veliku Britaniju, Irsku, Skandinaviju, Poljsku, Slovačku i preko Mađarske se vratiti u domovinu
Vidi originalni članak

U utorak oko 20.30 sati iz Julijevog parka u Daruvaru, ispraćen je od brojnih sugrađana, Goran Bencea, počasi član Moto kluba Daruvar na 15.000 kilometara dugo turističko-promidžbeno putovanje Europom, u svrhu promocije turističkih aduta daruvarskog područja i Bjelovarsko-bilogorske županije. On se preko Bjelovara uputio prema Varaždinu te Sloveniji, koja će mu biti prva zemlja na popisu koje će obići.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Bence promovirat će Hrvatsku na 15.000 kilometara dugom putovanju motorom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bence će motorom proći Sloveniju, Austriju, Švicarsku, Njemačku, Francusku, Belgiju, Veliku Britaniju, Irsku, Skandinaviju, Poljsku, Slovačku i preko Mađarske se vratiti u domovinu. Njegov je zadatak da izravnom komunikacijom s građanima mjesta u kojima će odsjedati, tzv. Word of Mouth marketingom, podjelom promotivnih brošura i letaka na engleskom jeziku i predavanjima u knjižnicama u Velikoj Britaniji i Irskoj promovirati turističke zanimljivosti i potencijale sredine iz koje dolazi. Poput Vinodara (međunarodna izložba vina), Dani piva, Dani šljiva, Dane meda i sl.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lemmy177 06.07.2016.

    Sretno Gorane na putu ljep pozdrav iz Pleternice

  • Linz 06.07.2016.

    Besposlen pop i jariće krsti !!!

  • 06.07.2016.

    Žena mu je oduševljena što on ide promovirati Daruvar po svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare