To je to što me zanima!

'Krila Oluje' u Slovačkoj dobila nagradu za najprecizniji nastup

Bio je to sveukupno 47. međunarodni nastup "Krila Oluje", a s atraktivnim letačkim programom do sada su se predstavili u 15 različitih država svijeta
Vidi originalni članak

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje", koja djeluje u sastavu Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze u zemuničkoj vojarni Pukovnik Mirko Vukušić, osvojila je nagradu za najprecizniji nastup na međunarodnom aeromitingu u Slovačkoj Republici, priopćeno je u nedjelju iz Ministarstva obrane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to sveukupno 47. međunarodni nastup "Krila Oluje", a s atraktivnim letačkim programom do sada su se predstavili u 15 različitih država svijeta. Ovo je njihovo drugo gostovanje u Slovačkoj gdje su nastupali i 2009., u Zrakoplovnoj bazi Piestany. 

Ta nagrada je još jedno priznanja kojim "Krila Oluje" potvrđuju status u svijetu arobatskog letenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Prva Proleterska 29.08.2017.

    U kategoriji klipnih aviona !!

  • ambientocclusser 28.08.2017.

    Svaka čast pilotima, ali zašto točno nama treba kupovina skupih novih aviona, a ova cijela eskadrila se okolo igra i slika? Što konkretno fali ovima da budu u patroliranju hrvatskog neba? Jer, mislim, pa nama netreba teško naoružanje nego patroliranje i nadzor zračnog prostora i tla iz zraka. Koga bi mi bombardirali da nam trebaju baš oni supersonični avioni s teškim naoružanjem???

  • škver 28.08.2017.

    Piloti, zavidim Vam na zdravoj psihi!! E,da mi je te sposobnosti znao bi di bi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare