To je to što me zanima!

Kristinu napao i prije ubojstva: Nastavljeno suđenje Komšiću

Komšića i njegove prijatelje tereti se da su 27. studenoga 2016., oko 5.40 sati, na Bukovačkoj cesti u Zagrebu, presreli Kristinu svojim vozilom te razbili njeni automobil, iživljavali se nad njom...
Vidi originalni članak

Na općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je danas suđenje Davidu Komšiću, ubojici Kristine Krupljan i njegovim prijateljima Arjanu i Armendu Rexhepiju te Filipu Filipoviću zbog otmice i napada na Kristinu koji se dogodio tri mjeseca prije nego ju je Komšić brutalno ubio.

SUTKINJA: OVA PRESUDA JE PORUKA "Komšić nije pokazao kajanje i to je posebno zabrinjavajuće..."

Komšića i njegove prijatelje tereti se da su 27. studenoga 2016., oko 5.40 sati, na Bukovačkoj cesti u Zagrebu, presreli Kristinu svojim vozilom te razbili njeni automobil, iživljavali se nad njom, udarali je i čupali za kosu.

VIKAO NAKON PRESUDE Komšićev otac: 'Bravo, sudite djetetu zato što je iz Bosne...'

Tužiteljstvo za Komšića, zbog ovog napada, traži dvije godine i četiri mjeseca zatvora, a za preostalu trojicu dvije godine. 

Komšić je u travnju ove godine nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora za strašno ubojstvo svoje bivše djevojke Kristine koju je nožem izbo 88 puta. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • budalajlama 06.10.2018.

    Nadam se da nećemo svaki dan biti počašćeni njegovom slikom na ovom portalu, kao svojevremeno sa Paravinjom.

  • škver 06.10.2018.

    Nema onoga tko bi mogao opravdati ovaj zločin ali moje pitanje još uvijek ostaje bez odgovora" jeli ta djevojka mogla izbjeći svoju smrt ? Čemu se vraćala i vraćala uvijek istom zlostavljaču? Čemu je i trudna sa drugim izišla tog kobnog dana sa zlostsvljačem na večeru. Ako svo vrijeme nije shvatila sa kim ima posla , neminovno je da se desilo što se desilo"

  • domoljub029 05.10.2018.

    Zbog ovakvih treba zakonom usvojiti Smrtnu KAZNU, kao što je to u Americi

Komentiraj...
Vidi sve komentare