To je to što me zanima!

Krivotvorila diplomu, predavala je biologiju i kemiju u školama

Predočenjem krivotvorene fakultetske diplome zaposlila se u osnovnim škola na području općina Sveti Juraj na Bregu, Nedelišće i Pribislavec i predavala biologiju i kemiju
Vidi originalni članak

Međimurska policija je dovršila kriminalistička istraživanja kojim je utvrdila da je 34-godišnjakinja s područja Svetog Martina na Muri, počinila kazneno djelo krivotvorenja isprave.

VARAŽDIN Diplomu napravio na računalu, u školi je radio čak 26 godina

Ona je krivotvorila potvrdnicu i diplomu Sveučilišta u Osijeku o završenom sveučilišnom dodiplomskom studiju za profesora biologije i kemije, iako taj studij kojeg je pohađala, nikada nije završila. Predočenjem krivotvorene fakultetske diplome zaposlila se u osnovnim škola na području općina Sveti Juraj na Bregu, Nedelišće i Pribislavec.

OTKRILI JU U ISTRI S lažnom diplomom radila je u školi, htjela je biti i ravnateljica

Policija će protiv „profesorice“ podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • tutek 29.08.2019.

    Sve te lažne diplome zapravo pokazuju da mnoge poslove ljudi mogu obavljati i bez tolike škole, možda i jednako kvalitetno. Poznajem nekoliko štrebera koji su završili fakultet a zapravo ne znaju ništa, da ne kažem da su ispodprosječni u svemu, osim što su uspjeli nabiflati hrpu besmislenih riječi i rečenica. Diploma je često samo komad papira, koji se prečesto više vrednuje od stvarnog znanja i razumijevanja toga što radi.

  • arwin 29.08.2019.

    Htjela je uštedjeti pa je kupila jeftinu lažnu diplomu koju joj je tip napravio doma. Da nije škrtarila mogla je kupiti "oriđiđi" i ne bi imala nikih problema. E sirotinjo i bogu si teška.

  • petnaestica 29.08.2019.

    Što bi rekao Plenky ugledna smo mi država.

Komentiraj...
Vidi sve komentare