To je to što me zanima!

'Krivotvorili su moj profil na Facebooku i uništili me'

Britanka Kerry Harvey (23) očajna je jer je netko krivotvorio njezin profil na stranici Facebook te se u njezino ime prestavljao svima kao prostitutka
Vidi originalni članak

Kada je primila MMS s obnaženom slikom muškarca na svome mobitelu, Britanka Kerry Harvey je mislila da je riječ o zabuni. No uskoro je shvatila da je žrtva internetskog zlostavljanja. Na Facebooku je dobila poziv za prijatelja od same sebe. U lažnom profilu stajalo je njezino puno ime i prezime, točan datum rođenja, privatne slike i broj telefona. Pod zanimanjem je pisalo - prostitutka. Kerry se odmah obratila upravi Facebooka, no tamo su joj rekli da ne mogu pronaći lažni profil jer ga je korisnik obrisao. Zlostavljanje je također prijavila policiji. Međutim ni tamo joj nisu mogli pomoći jer im je, kako su rekli, potraga za krivcem preskupa.
- Ova neslana šala ostavila je i posljedice na mom poslu - rekla je Kerry, koja se bavi prodajom oglasnog prostora.
- Više ne mogu ni razgovarati s ljudima jer se sramim i nemam samopouzdanja. Najgore je što ne znam tko mi je smjestio - govori nesretna Kerry, čiji je lažni profil bio na internetu nešto više od tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maxich_1 03.07.2008.

    tko zna što je ta napravila nekome da joj je ovo bio spreman napraviti... najbolje se sam registrirati i fino lijepo ti to nitko ne može napraviti.

  • stoka1 03.07.2008.

    eto sta je internet

Komentiraj...
Vidi sve komentare