To je to što me zanima!

'Križ će se blagoslovit nakon izbora, da nitko ne kupi poene'

Jure Šundov, još uvijek aktualni dogradonačelnik, izjavio je da su blagoslov odgodili kako ni jedna politička struja na kršćanskom simbolu ne bi skupila političke poene
Vidi originalni članak

Nakon što je Željko Kerum ispao iz izborne utrke u prvom krugu blagoslov križa na Marjanu odgođen je za tjedan iza drugog kruga, kada bude poznat novi gradonačelnik. Jure Šundov, još uvijek aktualni dogradonačelnik, a budući gradski vijećnik, izjavio je da su blagoslov odgodili kako ni jedna politička struja na kršćanskom simbolu ne bi skupljala političke poene.

Kerum je izgubio izbore, ali je njegova, odnosno HGS-ova lista dobila pet vijećničkih mandata, iza SDP-ove koja ima 11 i HDZ-ove s 10. Šundov je jučer potvrdio da kontaktiraju s obje strane.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • CrNa LaLa_1 24.05.2013.

    Križ je baš lijep, a vi možete reći što god hoćete!! Ja ovim putem tražim od milog nam Obersnela da stavi takav križ u Rijeci!! Aha, hoće, malo sutra... Bitno da nam na delti strši u vis spomnik za pale partizane.. A za branitelje u Domovinskom ratu je napravljen bijedan mostić čije je ime ispisano na podu tog mosta, tako da svi mogu gazit po tome!!! Sramota!!!!!!

  • spirit lamp 22.05.2013.

    Imate najveci kriz ali niste ljudi....Mrzite, zavidni ste, neodgovorni. Zalud vam najveci kriz, ali jednostavno niste ljudi.

  • 22.05.2013.

    sobzirom da vrag bježi od križa treba križeve postaviti na ulazu u vladu i sabor

Komentiraj...
Vidi sve komentare