To je to što me zanima!

Križevci: Pored vikendice su sadili stabljike marihuane

Križevački su policajci dovršili krim. obradu nad dvojicom muškaraca starih 36 i 31 godinu za koje sumnjaju da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga
Vidi originalni članak

Križevački su policajci dovršili krim. obradu nad dvojicom muškaraca starih 36 i 31 godinu za koje sumnjaju da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Policija navodi da je osumnjičeni dvojac od svibnja do kolovoza posadio 147 biljaka indijske konoplje visoke između 15 i 60 centimetara u blizini vikendice koja je u vlasništvu starijeg osumnjičenika. Pored toga oni su ovog ponedjeljka posjekli cvjetne vrhove težine 7,69 grama i stavili ih na sušenje. Protiv osumnjičenika bit će podnijete kaznene prijave varaždinskom Županijskom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • marunkaa 09.08.2012.

    raste trava zelelna (:

  • xtuchx 09.08.2012.

    a steta

  • željkop 09.08.2012.

    Pored vikendice su sadili stabljike marihuane. Majko božja--- odma idemo sud, zatvor po kratkom postupku. Našli su im par stabljika marihuane. Bolje bi im bilo da su ko naši odličnici opljačkali narod, ispraznili proračun i zadužili nas za ganeracije... ili pretvorili u roblje (vidjet ćemo uskoro). Ti koji su to napravili ugledni su građani i svi smo im pomalo zavidni i divimo im se. Nismo spremni niti zucnuti ništa protiv toga. Ali marihuana. Taj zločin treba satrt. Zatvor, za recividiste metak. Do prije 2ww a i poslije do 70ih. Indijska konoplja ili ti Marihuana sadila se kod nas na veliko. Uglavnom radi platna, rješavanja bolesti.. npr.za zubobolju, otac mi je pričao da su njom čak lovili ribe. Eto globalizacija, GMO, sintetički lijekovi, sintetička muzika, društvene mreže, virtualna stvarnost, to je naš izbor, sve dok jednom i sami ne postanemo komadi plastike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare